Το παράπονο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:«Κάποιοι από μόνοι τους βγάζουν τίτλους και μάλιστα ανυπόστατους»

0

Η παρουσιάστρια του ALPHA,Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό,''People'',κι αναφέρθηκε,μέσα σε άλλα,στα όσα κατα καιρούς γράφονται στον Τύπο για την προσωπική της ζωή,κι εκφράζει το παράπονό της...

«Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό και δεν ξέρω ποιος τα επιβεβαιώνει ή τα διαψεύδει όλα αυτά πριν κάποιοι τα γράψουν. Δεν είναι καθόλου ωραίο για μένα, ούτε για την οικογένειά μου, κάποιοι άνθρωποι από μόνοι τους να βγάζουν "τίτλους" και μάλιστα ανυπόστατους. Ειλικρινά, μέσα στο καλοκαίρι, δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει τι ισχύει. Το γεγονός ότι κάποιος κάνει διακοπές και με την παρέα του ,δεν υποδηλώνει αναγκαστικά μια κατάσταση».

Εν συνεχεία,δηλώνει:«Αντιλαμβάνομαι πως εγώ βγαίνω στην τηλεόραση και εκτίθεμαι δημόσια και πρέπει να είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό, αλλά για ανθρώπους που δεν είναι στον χώρο και τις οικογένειές μας, όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και μπορεί να τους στεναχωρεί. Μου έχει συμβεί να διαβάσουν οι γονείς μου κάτι που δεν ισχύει και να στεναχωρηθούν. Επίσης, όταν έχεις μια σχέση δεν σημαίνει πως πρέπει να πηγαίνεις παντού μαζί. Έτυχε να βγούμε μαζί σε κάποιο κάλεσμα γενεθλίων, αλλά και μόνη μου να πάω κάπου δεν σημαίνει πως δεν είμαι πια σε σχέση. Ειλικρινά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά έχω διαβάσει τόσες ανακρίβειες που έχει καταντήσει αστείο. Όπως σου έχω ξαναπεί, αν δεν φτάσω στο σημείο να είμαι επισήμως με κάποιον άνθρωπο δεν νιώθω πολύ καλά να μιλάω για αυτό δημοσίως. Ίσως γι’ αυτό κάποιοι βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για το αν είμαι ή δεν είμαι με κάποιον».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !