ΤΑΜΑΜ:Τα νέα πρόσωπα,ο ηθοποιός που ακόμα αναζητείται και οι εξελίξεις στο σενάριο

0

Οι συντελεστές της σειράς «Ταμάμ» επέστρεψαν στο πλατό για να γυρίσουν τα νέα επεισόδια. Η Μυρτώ Αλικάκη θα είναι,ως γνωστόν, η...νέα Μυρτώ καθώς η Μαρία Λεκάκη αποχώρησε ,αλλά είσοδο στο σίριαλ έκαναν και δύο ακόμη πρόσωπα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παππά (Κωνσταντίνος) και τη Λυδία Σγουράκη (Ευθυμία). Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Θάνο Ιακώβου -λέκτορα της ανατομίας στην Ιατρική σχολή- δεν έχει ακόμα βρεθεί.


Η εγκυμοσύνη της Έλλης και του Τζεμ ταράζει τις ισορροπίες στο σπίτι της οικογένειας, και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του Μετίν και της Μυρτώς. Από την άλλη, η Έλλη, παρόλο που είναι έγκυος, αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της, ενώ μαζί με την Κατερίνα ανοίγουν και το δικό τους μπλογκ στο διαδίκτυο, με την πολύτιμη βοήθεια του Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος, μάλιστα, ερωτεύεται και δημιουργεί δεσμό με την Κατερίνα. Από την άλλη, η επιστροφή του Αλέξη αναμένεται να προκαλέσει για ακόμα μία φορά προβλήματα και παρεξηγήσεις στη σχέση της Έλλης και του Τζεμ. Τέλος, η Ντιλέκ αλλάζει, ωριμάζει, ενώ η στενή επαφή που έχει με τον καθηγητή της την κάνει να βλέπει τον δεσμό της με τον Τεό τελείως διαφορετικά.

mytv

*Να σημειώσουμε πως για τον ρόλο του καθηγητή Ανατομίας έχει κάνει συζητήσεις ,και βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία,ο ηθοποιός,Ορφέας Αυγουστίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !