ΤΑΜΑΜ:Τα νέα πρόσωπα,ο ηθοποιός που ακόμα αναζητείται και οι εξελίξεις στο σενάριο


Οι συντελεστές της σειράς «Ταμάμ» επέστρεψαν στο πλατό για να γυρίσουν τα νέα επεισόδια. Η Μυρτώ Αλικάκη θα είναι,ως γνωστόν, η...νέα Μυρτώ καθώς η Μαρία Λεκάκη αποχώρησε ,αλλά είσοδο στο σίριαλ έκαναν και δύο ακόμη πρόσωπα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Παππά (Κωνσταντίνος) και τη Λυδία Σγουράκη (Ευθυμία). Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Θάνο Ιακώβου -λέκτορα της ανατομίας στην Ιατρική σχολή- δεν έχει ακόμα βρεθεί.


Η εγκυμοσύνη της Έλλης και του Τζεμ ταράζει τις ισορροπίες στο σπίτι της οικογένειας, και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του Μετίν και της Μυρτώς. Από την άλλη, η Έλλη, παρόλο που είναι έγκυος, αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της, ενώ μαζί με την Κατερίνα ανοίγουν και το δικό τους μπλογκ στο διαδίκτυο, με την πολύτιμη βοήθεια του Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος, μάλιστα, ερωτεύεται και δημιουργεί δεσμό με την Κατερίνα. Από την άλλη, η επιστροφή του Αλέξη αναμένεται να προκαλέσει για ακόμα μία φορά προβλήματα και παρεξηγήσεις στη σχέση της Έλλης και του Τζεμ. Τέλος, η Ντιλέκ αλλάζει, ωριμάζει, ενώ η στενή επαφή που έχει με τον καθηγητή της την κάνει να βλέπει τον δεσμό της με τον Τεό τελείως διαφορετικά.

mytv

*Να σημειώσουμε πως για τον ρόλο του καθηγητή Ανατομίας έχει κάνει συζητήσεις ,και βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία,ο ηθοποιός,Ορφέας Αυγουστίδης.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: