Αντώνης Φραγκάκης : «Οι Έλληνες χάλια ήμασταν και χάλια είμαστε ως χαρακτήρες»

0

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα Αγορά ο ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης που πρωταγωνιστεί στην νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Τα 5 κλειδιά" μίλησε για τη συμπεριφορά των Ελλήνων την περίοδος της οικονομικής κρίσης. 

Την οικονομική κρίση, με τα δικά σας τα μάτια, πώς τη βλέπετε; 
Την εποχή που ζούσα έξω δεν μου άρεσε η Ελλάδα που έβλεπα. Όταν είπαν ότι το Παρίσι έχει κρίση, οι δρόμοι είχαν αδειάσει κι όλοι οι άνθρωποι ήταν στα σπίτια τους. Φαντάσου ότι το Παρίσι ήταν η πρωτεύουσα μιας χώρας που είναι πλούσια και οργανωμένη. Με παραξένευε όταν έβλεπα στην Ελλάδα από παπάδες μέχρι νταντά δες να παίζουν στο χρηματιστήριο και το κράτος να το επικροτεί αυτό. Ζούμε σε μια χώρα με ανύπαρκτο κράτος και αυτό συνέβαινε πριν από την κρίση. Ανέκαθεν μας ενδιέφερε να βολευτούμε και όχι να δημιουργήσουμε. Ακόμη και αν αύριο άνοιγα με ένα πηγάδι και βρίσκαμε τα λεφτά για να ξεχρεώσουμε τα εθνικά μας χρέη, δεν νομίζω ότι θα σωζόμασταν ως χώρα από την πνευματική κρίση. Για να το πω πιο ωμά, οι Έλληνες χάλια ήμασταν και χάλια είμαστε ως χαρακτήρες. 

Δεν σας πέρασε από το μυαλό να φύγετε ξανά στο εξωτερικό; Ζούσατε εκεί πολλά χρόνια και έχετε αρκετούς φίλους εκεί, που θα σας βοηθούσαν.
Η Ελλάδα μού αρέσει πάρα πολύ ως χώρα, δεν θα την άλλαζα, δηλαδή, με τίποτα. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη χώρα, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να φύγω, γιατί μου αρέσει πολύ εδώ. Είμαι βλακωδώς αισιόδοξος για να φύγω από την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !