Οι προκλητικές δηλώσεις του Χαϊκάλη για το «μαύρο» στα κανάλια και ο καβγάς με τον Φουρθιώτη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς δήλωσε υπέρ του «μαύρου» στα κανάλια.
«Η συχνότητα για μένα είναι δημόσια περιουσία και πρέπει το κράτος να τη διαχειριστεί σωστά. Τέσσερις άδειες ίσως είναι πολλές για μένα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην υπουργός στην κάμερα του Αποκαλυπτικά. Ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα της εκπομπής έγιναν έξαλλοι με τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Όταν ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά επικράτησε το χάος καθώς ο παρουσιαστής τον «στρίμωξε» για τα καλά. Δείτε τι επικράτησε:



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταρχήν, η δήλωση του Χαϊκάλη ότι τα 4 κανάλια είναι και πάλι πολλά με βρίσκει αντίθετο. Όμως ο ίδιος θέλησε να παρέμβει και να την υπερασπιστεί, διότι έκανε λόγο για αποσπασματικές δηλώσεις που προβλήθηκαν από την εκπομπή. Αυτό που ακολούθησε όμως, ήταν απαράδεκτο από πλευράς των συντελεστών της εκπομπής γιατί έβγαλαν όλο το μίσος και το θυμό που νιώθει κάθε Έλληνας στο πρόσωπό του.
    Επίσης, ο Φουρθιώτης όταν τον έλεγε να παραδεχτεί πόσα χρήματα έπαιρνε από το 50-50, ο Χαϊκάλης δεν έλεγε, και έριχνε το μπαλάκι στον Φουρθιώτη για να πει εκείνος πόσα παίρνει από το Ε. Και εκείνη τη στιγμή με άκρως ειρωνικό στυλάκι, ο Φουρθιώτης έλεγε ότι πρέπει να το πει γιατί ήταν χρήματα του ελληνικού λαού.
    Προφανέστατα αποδείχτηκε ότι οι τόνοι, από πλευράς της εκπομπής, ανέβηκαν για λόγους εντυπωσιασμού, και δεν αναφέρομαι στα νούμερα τηλεθέασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !