Χάρης Σιανίδης: Αποκάλυψε την παρουσιάστρια που φώναζε και απειλούσε γιατί δεν την είχαν βάλει πρώτο τραπέζι!


Πριν περίπου τέσσερις μήνες είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση το ξέσπασμα του Χάρη Σιανίδη σχετικά με γνωστή παρουσιάστρια. Ο γνωστός pr manager, που πάντα διατηρεί χαμηλούς τόνους, είχε αποκαλύψει πως γνωστή παρουσιάστρια που του είχε κάνει φασαρία στο μαγαζί που εργαζόταν, επειδή δεν την είχε βάλει στο πρώτο τραπέζι. 

Ο Χάρης Σιανίδης τότε, είχε φροντίσει να αποκρύψει την ταυτότητά της. Ωστόσο, είχε γράψει στα social media του ιδιαίτερο μήνυμα σχετικά, τονίζοντας πως «δεν θα σκύψει το κεφάλι σε κανέναν». 


Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε Καφέ να στα πω», έδωσε μία ξεχωριστή συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το πρόσωπο το οποίο είχε κάνει φασαρία. 

Ο Χάρης Σιανίδης ανέφερε όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν. Μετά το μετάνιωσα και λίγο. Ίσως έφταιγα κι εγώ. Ήρθε στο μαγαζί, της είχα κανονίσει τη γιορτή της. Δεν μπορούσε να είναι στο καλύτερο τραπέζι». 

Μάλιστα εξήγησε πως δεν ήταν και «στο πατάρι» απλά ήταν στα δεύτερα τραπέζια. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή. Ο Χάρης Σιανίδης αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που έκανε φασαρία με το τραπέζι  

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: