Ένα πραγματικό θρίλερ αποκαλύπτουν οι “Δικογραφίες”,  με τη Μαίρη Μπενέα,αύριο,  Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 14.30, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ένα λάθος, που κόστισε μια ζωή. Η επιχείρηση συγκάλυψής του και ένας ανώνυμος μάρτυρας, που ανέτρεψε τα πάντα.. Ένας δικαστικός γολγοθάς, που ξεκίνησε όταν η Αγγελική, ένας ξανθός άγγελος 34 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, τον Μάιο του 2010. Αυτή ήταν και η τελευταία βραδινή βόλτα με τον αγαπημένο της. Εκείνος, που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα, στα 38 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Η Αγγελική βαριά τραυματισμένη καταλήγει στο νοσοκομείο. Η θέλησή της να ζήσει, την κράτησε στη ζωή είκοσι έξι μέρες, μέχρι που έσβησε.

"Κάναμε ό,τι μπορούσαμε", είπαν οι γιατροί στους γονείς της, Πόπη και Νίκο, που στέκονταν απαρηγόρητοι στους διαδρόμους του μεγάλου κρατικού νοσοκομείου και δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα την ξαναδούν. Όλοι πίστεψαν ότι η Αγγελική υπέκυψε στα τραύματα από το τροχαίο.

Όμως, τριάμισι χρόνια μετά, τα πάντα ανατρέπονται από μία ανώνυμη επιστολή... Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια!

«Δικογραφίες»:Αύριο,στις 14.30, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]