Διαβάστε τα νέα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» αυτής της εβδομάδας πριν παιχτούν...

Μην τα χάσετε, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 21:00.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου
592ο επεισόδιο
Η απρόσμενη εμπλοκή του Διαμαντή στη συναλλαγή με τα «μπλε κρασιά» από την Ισπανία, δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα που βρίσκονται ακόμα στη Βαρκελώνη. Κι ενώ ο Σήφης προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντή να κάνει πίσω, αυτός αποδεικνύει ότι για μια ακόμα φορά βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και αποκαλύπτει στον Σήφη πως γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο στο οινοποιείο. Η Αναστασία συνεχίζει τη σχέση της με τον Αλέξη, ενώ ο Ματθαίος, που βρίσκεται ακόμα μέσα στο μυαλό της, αρνείται να της μιλήσει  στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ κι αυτός προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με τη Στέλλα, της οποίας οι φοβίες δεν έχουν προηγούμενο οδηγώντας τους σε καταστάσεις για γέλια και για κλάματα. Ο Παύλος με τον Σήφη θα έρθουν σε πολύ σοβαρή ρήξη με αφορμή το θέμα της Άλκηστης. Κι ενώ η Δάφνη προετοιμάζει μέσα στη δίνη της δικής της τρέλας το πάρτι και ο Μύρος εξακολουθεί να πονάει για τον «πατερούλη» του, ένας άγνωστος άντρας θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού, δημιουργώντας ένα ακόμα μυστήριο στις ζωές τους.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου
593ο επεισόδιο
Ο Διαμαντής γνωρίζοντας για το φόνο στο οινοποιείο, καταφέρνει να βάλει τον Σήφη στο χέρι, κλείνοντας μια συμφωνία ανταλλαγής μαζί του. Παράλληλα ο Αλκιβιάδης πιέζει ασφυκτικά την Άλκηστη να συνοδεύσει τον πατέρα του στο Λονδίνο. Ο Αχιλλέας συγκινημένος με την απόφαση της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου να δώσουν στο μωρό τ’ όνομά του, προτείνει να το βαφτίσει. Η ταυτότητα του μυστηριώδους τοκογλύφου αποκαλύπτεται, ενώ την ίδια στιγμή η εμφάνιση του γοητευτικού Αντρέα στα Χανιά, ξεσηκώνει το ενδιαφέρον της Δάφνης. Ο Χρήστος μαθαίνει τυχαία ότι η Αλίκη είναι έγκυος κι εξοργίζεται νομίζοντας ότι το παιδί είναι του Μύρου. Το μπλε κρασί απ’ την Ισπανία φτάνει σε Κύπρο και Κρήτη, αιφνιδιάζοντας τον Ματθαίο και την Αναστασία, που συγκρούονται ρίχνοντας το φταίξιμο ο ένας στην οικογένεια του άλλου. Μπροστά σ’ ένα νέο κίνδυνο οι εφιάλτες της Μελίνας ξυπνούν και πάλι κι οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί όταν ο Σήφης αποκαλύπτει σε εκείνη και στον Αχιλλέα, με τι αντάλλαξε την σιωπή του Διαμαντή.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου
594o επεισόδιο
Ο Αχιλλέας με την Μελίνα μένουν άναυδοι στο άκουσμα της ανταλλαγής που έκανε ο Σήφης με τον Διαμαντή.. ο Σήφης όμως τους διαβεβαιώνει ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι που ο Διαμαντής αγνοεί. Ο Χρήστος είναι έξαλλος, αφού έχει μάθει από σίγουρες πηγές και με στοιχεία, ότι το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι του Μύρου, γι’ αυτό και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να την αντιμετωπίσει και να επισπεύσει το διαζύγιο. Στην Κρήτη πρόκειται να βρεθεί και ο Ματθαίος που προσπαθεί να πείσει την Στέλλα να ξεπεράσει τις φοβίες της και να τον συνοδεύσει. Η πιθανότητα ακόμα μιας εγκυμοσύνης πανικοβάλλει τον Νεκτάριο, που δείχνει έντονα τη δυσαρέσκειά του,  εξοργίζοντας την Δήμητρα.  Από την άλλη, σύντομα θα γίνει και η βάφτιση του μωρού του με την Αλεξάνδρα, ένα μυστικό γεγονός που φέρνει όλους σε δύσκολη θέση, παρόλα αυτά είναι συμπαραστάτες. Λίγο ζαλισμένοι από το ποτό.. λίγο η μοναξιά που νιώθουν.. Δάφνη και Μύρος.. καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι… «φιλικά».

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου
595ο επεισόδιο
Η συνάντηση της Αναστασίας με τον Ανδρέα, αποκαλύπτει ότι δεν είναι άγνωστοι ο ένας στον άλλο και ότι τους δένει μια παλιά σχέση από το παρελθόν που κόπηκε βίαια. Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Ανδρέας έχει κάποιες ύποπτες «εκκρεμότητες» με τον Αλκιβιάδη. Οι Ματθαίοι, ξεκινάνε με το σκάφος τους για τα Χανιά, αφού είναι προσκεκλημένοι από τη Δάφνη στο περίφημο πάρτι της. Το ταξίδι αυτό, θα αποδειχθεί ο Γολγοθάς της Στέλλας, η οποία μαζί με όλα τα άλλα φοβάται και τη θάλασσα και όλοι μαζί θα ζήσουν στιγμές απείρου κάλλους και γέλιου. Στο μεταξύ, η Δάφνη κι ο Μύρος ξυπνάνε μαζί στο ίδιο κρεβάτι και καταλαβαίνουν ότι κάτι συνέβη μεταξύ τους το προηγούμενο βράδυ που ήταν μεθυσμένοι, αλλά παριστάνουν ότι δεν θυμούνται τίποτα. Η Άλκηστη δεν μπορεί να πει τίποτα στον Σήφη για την βίαιη επίθεση του Αλκιβιάδη, γιατί φοβάται την αντίδρασή του και απλά προσπαθεί να κατευνάσει τη ζήλια του και να κερδίσει χρόνο. Όταν φτάνει στα Χανιά, η Μελίνα με τρόμο αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνόμος είναι πλέον πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του εγκλήματος που έγινε στο οινοποιείο.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου
596o επεισόδιο
Ο Σήφης κι ο Αχιλλέας, με μεγάλη δυσκολία καθησυχάζουν για μια ακόμα φορά τη Μελίνα. Η Άλκηστις παραξενεύεται με την εισβολή του Ανδρέα σπίτι της και με την επιθετικότητά του απέναντι στον Αλκιβιάδη. Ο Σήφης δυσανασχετεί βλέποντας την Αναστασία ν’ αποτραβιέται απ’ τον Αλέξη, παρόλα αυτά δέχεται να γνωριστεί με τον Ανδρέα. Ο Νεκτάριος πιέζει τη Δήμητρα να κάνει τεστ κυήσεως, ενώ συγχρόνως ο Χρήστος απαιτεί να τον κατοχυρώσει νομικά η Αλίκη, ώστε να μη «φορτωθεί» στ’ όνομά του το μωρό ενός άλλου, όπως πιστεύει. Παράλληλα η Μελίνα κι ο Αχιλλέας παραξενεύονται βλέποντας τον Μύρο να μπαίνει στο σπίτι του Διαμαντή. Στη Κύπρο, η Χρυσάνθη με την Αλεξάνδρα διαλέγουν μπομπονιέρες για τη βάφτιση, ανυποψίαστες ότι μια άγνωστη γυναίκα τις παρατηρεί μ’ απορία. Μετά τη «φλογερή» νύχτα που πέρασαν μαζί, η Δάφνη κι ο Μύρος παριστάνουν τους μεθυσμένους.. για να το επαναλάβουν γιατί έχει ξετρελαθεί ο ένας από τον άλλο.. Η υπόθεση του εγκλήματος στο οινοποιείο, δείχνει να παίρνει άσχημη τροπή, όταν αυτή τη φορά ο αστυνόμος καλεί μαζί τη Μελίνα και τον Σήφη, για μια νέα κατάθεση από κοινού…

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: