«Ο Ράσελ Κρόου προσπάθησε να με πνίξει»

Unknown
0

Η Αμερικανίδα ράπερ Αζεάλια Μπανκς ισχυρίστηκε πως ο διάσημος ηθοποιός Ράσελ Κρόου της επιτέθηκε το περασμένο Σάββατο, καθώς την έβρισε και προσπάθησε να την πνίξει.
Η 25χρονη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την περασμένη Κυριακή πως: «Για να ανακεφαλαιώσω τη νύχτα μου, πήγα σε ένα πάρτι στη σουίτα του Ράσελ Κρόου, όπου με αποκάλεσε αραπίνα, επιχείρησε να με πνίξει, με πέταξε έξω και με έφτυσε. Χθες βράδυ ήταν μια από τις δυσκολότερες νύχτες που έχω περάσει. Οι άντρες που ήταν στο δωμάτιο επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Σήμερα νιώθω απαίσια».


Παρ' όλα αυτά, η νεαρή Αμερικανίδα αργότερα έσβησε τη δημοσίευση, καθώς κυκλοφόρησαν φήμες πως τα πράγματα δεν έγιναν, όπως τα περιέγραψε η Μπανκς. Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η Μπανκς ήταν αυτή που φερόταν επιθετικά στο πάρτι, αναγκάζοντας έτσι τον Ράσελ Κρόου να τη βγάλει έξω από τη σουίτα του, καθώς η συμπεριφορά της είχε γίνει βίαιη.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τους αυτόπτες μάρτυρες η 25χρονη απείλησε τον Κρόου πως θα του «κόψει τον λαιμό» με το ποτήρι της.

Ο 52χρονος ηθοποιός φαίνεται πως είχε καλέσει δέκα άτομα στη σουίτα του και κάποιος από τους καλεσμένους του έφερε μαζί του την Αζεάλια Μπανκς.

Το περιστατικό που οδήγησε στην απομάκρυνση της Μπανκς από τη σουίτα ήταν πως η ίδια άρχισε να διαμαρτύρεται για την μουσική που άκουγαν, αποκαλώντας τον Κρόου και έναν ακόμα καλεσμένο «βαρετούς, λευκούς άντρες».

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !