Ένταση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης μετά την παρέμβαση του Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

0
Κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ξέσπασε μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Ο ιδιοκτήτης του καναλιού αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.


Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει ότι «οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει: «Για όλα αυτά - και για πολλά άλλα - ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

«Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης», τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες», για να προσθέσει ότι «καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27».

«Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν», υπογραμμίζει ο κ. Παππάς και συμπληρώνει: «Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους».

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !