Πασίγνωστος ηθοποιός αναγκάζει δύο περιοδικά να απολογηθούν για τις φήμες διαζυγίου του

0

Ο γάμος του αριθμεί τα 28 χρόνια και είναι αχώριστοι. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, που μπορεί να έχει περάσει πολλά στο γάμο του, όμως δεν δείχνει να επηρεάζεται. 

Πριν λίγο διάστημα, τα έντυπα National Enquirer και Star Magazine, που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, είχαν γράψει πως ο γνωστός πρωταγωνιστής είναι ερωτευμένος κατά καιρούς με συμπρωταγωνίστριές του. Συγκεκριμένα, ανέφεραν τη Meg Ryan, για την εποχή της ταινίας «Αγρυπνος στο Σιάτλ» και «Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας». Τα τελευταία όμως δημοσιεύματα που φαίνεται πως εξόργισαν τον ηθοποιό ήταν όσα έγραψαν για τη σχέση του με τη Felicity Jones, που συμπρωταγωνιστούν του στη νέα ταινία, «Inferno». 

 Όπως προφανώς καταλάβατε μιλάμε για τον αγαπημένο Tom Hanks, στον οποίον έφτασαν να απολογηθούν τα γνωστά σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 1988 με την Rita Wilson και όπως ανέφεραν σε δήλωσή τους, στο παρελθόν γελούσαν με τα ταμπλόιντ που προανήγγειλαν το διαζύγιό τους. 

Το ζευγάρι μετά και τα όσα γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες, ανέφερε πως ο γάμος είναι το θεμέλιο της οικογένειάς τους και τέτοια δημοσιεύματα είναι ψέματα, που πλέον δεν μπορούν να ανεχθούν. Πριν λίγα 24ωρα λοιπόν το Enquirer ανακοίνωσε: «Δεν είχαμε πρόθεση να δημοσιεύσουμε ότι ο Tom Hanks έχει οποιοδήποτε είδους ανάρμοστη σχέση με την Meg Ryan, ή ότι χωρίζει με την Rita Wilson». Αντίστοιχη επίσημη ανακοίνωση έκανε και το Star Magazine, για όσα έγραψαν για την σχέση τους με την Felicity Jones. 

 peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !