Αυτό είναι μέχρι στιγμής το κανάλι του Μαρινάκη...

2

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινείται η ομάδα που θα στελεχώσει το νέο τηλεοπτικό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου στόχος είναι-άσχετα αν πράγματι προλάβει,καθώς για να στηθεί ένα κανάλι από το μηδέν,απαιτούνται πολλές ώρες!- να εκπέμψει ή μες στις Γιορτές ή αρχές του νέου έτους.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Τηλεκοντρόλ του tvnea(θυμηθείτε εδώ), στον νέο αυτό τηλεοπτικό φορέα ετοιμάζεται να πάει σύσσωμη όλη η ομάδα του MEGA,με την Έλενα Κατραβά-που βέβαια εδώ και καιρό ακούγεται-αλλά και τον Λοΐζο Ξενόπουλο να βρίσκονται σε τροχιά συμφωνίας,ενώ εκεί πηγαίνει και η ομάδα του Χατζηνικολάου από το REAL GROUP,με τον Μιχαλέλη να κατέχει κομβική θέση.

Ωστόσο,τα ονόματα που θα στηρίξουν τον εφοπλιστή,και πλέον και καναλάρχη,δεν σταματούν εδώ.Όπως πληροφορεί ,λοιπόν,ο δημοσιογράφος,Γρηγόρης Μελάς, στο newsit,στον τηλεοπτικό σταθμό,που ακόμα βρίσκεται εν σπαργάνοις, ετοιμάζεται να πάει και η παραγωγός από το MEGA, Φρόσω Ράλλη, ενώ ο Νίνος Ελματζιόγλου,του οποίου τα studio στην Παιανία θα φιλοξενήσουν,ως γνωστόν, το κανάλι,θα έχει επι πλέον,σύμφωνα με τον δημοσιογράφο,και ρόλο συμβούλου στο πρόγραμμα του καναλιού.

Επιπρόσθετα,οι πληροφορίες συνεχίζονται. Σύμφωνα με το newsbomb.gr,λοιπόν, στο κανάλι ετοιμάζεται να πάει ,με την εταιρεία Παραγωγής που διαθέτει, και το άλλοτε κραταιό στέλεχος του MEGA,που έκανε ένα σύντομο πέρασμα κι από τον ΑΝΤ1,Πέτρος Μπούτος. Συνεχίζοντας,ένα ακόμη όνομα που θα πλαισιώσει το κανάλι, είναι αυτή τη φορά από τον ΑΝΤ1-το πέρασμά του από το Ε ,άλλωστε,στο...αφτί της Κορομηλά ήταν αρκετά βραχύχρονο.Ο λόγος για τον δημοσιογράφο,που επι χρόνια βρισκόταν στον Θέμο , Βαγγέλη Περρή,ο οποίος,σύμφωνα πάντα με το newsbomb,έχει αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου ψυχαγωγίας.

Στο νέο αυτό κανάλι,του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα,τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει,σύμφωνα με το aixmi.gr,ο Δημήτρης Τσίγκος,που προέρχεται από τον ΣΚΑΪ,διευθυντής λειτουργίας ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, ενώ υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος τοποθετείται ο Νίκος Τσιμούρης,που επίσης πρόκειται για μεταγραφή από το κανάλι του Φαλήρου (ΣΚΑΪ).

Να υπενθυμίσουμε,τέλος, πως επιτελικό ρόλο στο στήσιμο του σταθμού έχει η Ευαγγελία Κουτσαυτάκη,που βρισκόταν επι χρόνια στο κανάλι του Αλαφούζου,ενώ μια από τις εκπομπές που θα βλέπουμε είναι το ''The Joiners''(θυμηθείτε εδώ)που έφυγε από τον ΣΚΑΪ-εκεί λεγόταν,ως γνωστόν,''Join Us''.




Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια διόρθωση, τεχνικός διευθυντής είναι ο Δημήτρης Δημητρόπουλος.
    Ο Δημήτρης Τσίγκος θα έχει άλλον ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια απορια εχω.. αυτο το join που δεν το βλεπει ψυχη,πως και επιβιωνει και παει απο καναλι σε καναλι? βυσμα φαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !