Μίνα Αρναούτη: Το καταλαβαίνω ότι έχασαν το παιδί τους, τον αδελφό τους, αλλά κι εγώ μια ζωή θα περνάω πολλά....

0

Ο πόνος για τον χαμό του τραγουδιστή είναι αβάσταχτος για την οικογένειά του, αλλά και για τους φίλους του.

Η Μίνα Αρναούτη όπως λέει, καταλαβαίνει τον πόνο τους, αλλά θέλει και αυτοί να καταλάβουν ότι για όλα έφταιγε η κακιά στιγμή: «Το καταλαβαίνω ότι έχασαν το παιδί τους, τον αδελφό τους, αλλά κι εγώ μια ζωή θα περνάω πολλά. Κανείς μας δεν προκάλεσε το τροχαίο, κανείς μας δεν ήθελε να συμβεί αυτό που μας σημάδεψε όλους για πάντα. Η υπόθεση, όμως, είναι φως φανάρι. Έγινε αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν υποθέσεις και σενάρια από εκεί που δεν υπάρχουν. Εγώ, να ξέρεις, δεν νιώθω θυμό, ειδικά για τον Παντελή, ήμασταν φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Πονάω και εγώ μέσα μου για τον άδικο χαμό του», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ είναι εκείνες στο χειρουργείο, όπως λέει, γιατί υπήρχε τόσο πόνος σωματικός όσο και ψυχικός και οι πληγές αυτές ίσως να μην επουλωθούν ποτέ. «Θυμάμαι ακόμα και τους εφιάλτες που έβλεπα στην Εντατική. Μετά τις πρώτες 40 μέρες, αφού διέφυγα τον κίνδυνο, βρέθηκα κλεισμένη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο παρά για δύο ώρες την ημέρα. Μόνο τη μητέρα μου άφηναν. Μετά έφευγε και εγώ έμενα μόνη. Μου έκαναν τραχειοτομή και για έναν μήνα δεν μιλούσα. Ούτε να κλάψω μπορούσα και γι’ αυτό αδυνατούσα να δώσω κατάθεση από την αρχή, γιατί κάποιοι με κατηγόρησαν και γι’ αυτό. Δεν ξεχνιούνται αυτές οι δύσκολες στιγμές και πρέπει να μάθουν όλοι τον Γολγοθά μου για να μην με κατηγορούν άδικα. Φτάνω στο σημείο να μιλάω για όλα αυτά γιατί δεν αντέχω να με βρίζουν στο Διαδίκτυο και να αφήνουν υπονοούμενα», λέει σε συνέντευξη της στην εφημερίδα.

Σχετικά με τις φωτογραφίες που ανεβάζει και τα σχόλια που υπάρχουν θυμώνει ακόμη περισσότερο.

«Ο κόσμος γνώριζε και αγάπησε τον Παντελίδη. Εμένα δεν με ξέρουν, αλλά γνωρίζουν την περιπέτειά μου, τα χειρουργεία που υποβλήθηκα και θα έπρεπε να με σεβαστούν όλοι τους. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, πιο πολύ έχω σεβαστεί εγώ και η Φρόσω τη μνήμη του Παντελίδη που δεν μιλάμε, παρά όλοι αυτοί με αυτά που κάθονται και γράφουν και ουσιαστικά βρίζουν στο Facebook. Ολος αυτός ο πόλεμος που γίνεται εναντίον μου στο Διαδίκτυο εμένα με επηρεάζει ψυχολογικά. Προσπαθώ να είμαι δυνατή, να κρατηθώ στα πόδια μου, αλλά όλα αυτά τα σχόλια με το “καλημέρα σας” με επηρεάζουν αρνητικά, ψυχολογικά και σωματικά. Γιατί όλο αυτό το μίσος στο πρόσωπό μου; Δεν κατηγόρησα ποτέ τον Παντελίδη. Δεν βγήκαμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε η μάνα μου, να κατηγορήσουμε κανέναν γι’ αυτό που περνάω εγώ τώρα. Τι θα πρέπει να κάνω δηλαδή για να σεβαστούν τον Γολγοθά μου, να βγαίνω στα κανάλια κλαίγοντας και φωνάζοντας για να με κοιτάξουν με αυτό το λυπημένο ύφος και να πουν “αχ κοριτσάκι μου, τι έπαθες”. Ο πόνος μου είναι βουβός. Το περνάω όλο αυτό μόνη μου και το κλείνω μέσα μου», καταλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !