Σε διαθεσιμότητα ο δημοσιογράφος για τα σεξιστικά σχόλια με τον Τραμπ

0

Ακριβά πλήρωσε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Today», Μπίλι Μπους τη συμμετοχή του στο βίντεο του 2005 με την χυδαία συνομιλία για τις γυναίκες που είχε με τον ρεπουμπλικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς το τηλεοπτικό δίκτυο NBC τον έθεσε σε επ΄αόριστον διαθεσιμότητα. 

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη γλώσσα και τη συμπεριφορά του Μπίλι στο βίντεο», αναφέρεται σε σημείωμα του παραγωγού της εκπομπής «Today» στο οποίο διευκρινίζεται ότι ο παρουσιαστής τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι την περαιτέρω εξέταση του θέματος. 

Στο βίντεο όπου ο Τραμπ επαίρεται για φιλιά, χουφτώματα και επιθετική συμπεριφορά στην προσπάθειά του να κάνει σεξ με γυναίκες, ο Μπίλι Μπους χαχανίζει και στη συνέχεια ενθαρρύνει μία ηθοποιό να αγκαλιάσει τον Τραμπ, που έχει δηλώσει πριν από λίγες στιγμές ότι «όταν είναι όμορφες δεν μπορώ να αντισταθώ, τις φιλάω αυτόματα και μετά...». Στη συνέχεια και ο ίδιος ζητά μία «αγκαλίτσα για τον Μπούσι...» 



Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο Μπίλι Μπους δέχθηκε εκατοντάδες επιθέσεις στη σελίδα του στο Facebook. «Είσαι εμετικός», έγραψε μία γυναίκα σε ένα σχόλιο που συγκέντρωσε 5.000 likes. 

Όμως οι γυναίκες είναι κρίσιμο κοινό για την εκπομπή «Today» και για το NBC δεν είναι μικρή υπόθεση να εξοργιστούν με τον παρουσιαστή της. 

Ο Μπίλι Μπους, ανιψιός του πρώην προέδρου Τζόρτζ Χ.Γ. Μπους, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.



star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !