Νεφέλη Κουρή για ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ:«Περιμένω να μάθει ο κόσμος λίγα πράγματα για το τι σημαίνει αυτισμός»


Τη σεζόν αυτή η Νεφέλη Κουρή πρωταγωνιστεί στο νέο,φιλόδοξο σίριαλ του ALPHA,''Η λέξη που δεν λες''. Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο στον τηλεοπτικό αδερφό της,τον μικρό Παυλή,όσο και στη σειρά γενικότερα...

«Ο Γιώργος είναι ένα γλυκό, ντροπαλό παιδί. Κάνουμε αγώνα για να του δώσουμε ένα φιλάκι. Όταν παίζουμε μαζί ένα παιχνίδι ή κάνουμε τραμπολίνο, λύνεται αμέσως. Είναι επικοινωνιακός. Είναι καλός ηθοποιός, σοβαρός και προσπαθεί να κάνει ό,τι του λέει ο Θοδωρής με μεγάλη συγκέντρωση. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αυτό για ένα μικρό παιδί. Εμείς τον χαζεύουμε για τη σοβαρότητα που δείχνει. Δεν γκρινιάζει καθόλου, δεν διαμαρτύρεται. Είναι ένα χαρισματικό παιδί και νομίζω ότι θα τον λατρέψετε».

Τι περιμένει από αυτή τη σειρά τελικά; 

«Περιμένω να μάθει ο κόσμος λίγα πράγματα για το τι σημαίνει αυτισμός, να νιώσει κοντά σε αυτή την οικογένεια που αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση. Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της θέματα, τα μυστικά, τις στεναχώριες ,που ο υπόλοιπος κόσμος πολλές φορές δεν γνωρίζει. Επειδή μέσα από τη σειρά προσπαθούμε να πούμε ότι όταν υπάρχει αγάπη, δύναμη και φροντίδα όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν ,νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλό οι θεατές να αισθανθούν το ίδιο. Δηλαδή να έρθουν κοντά σε αυτή τη μητέρα, τον πατέρα, στους ανθρώπους που πονάνε και να αφήσουμε κάτι αισιόδοξο. Μια ελπίδα».

TV ΕΘΝΟΣ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: