Ο Κώστας Φραγκολιάς παραδέχεται:«Για να πω την αλήθεια, δεν μιλάω πολύ στην εκπομπή»


Τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνουμε τον Κώστα Φραγκολιά μέσα από την εκπομπή,«Happy Day» ,στον Alpha. Ο ίδιος  μίλησε στο «Mytv», και τη δημοσιογράφο, Μάρα Σαρρή, και αναφέρθηκε και στην εκπομπή...Τρία χρόνια «Happy Day» στον Alpha. Τι έχεις κερδίσει από αυτή τη συνεργασία; 

''Νομίζω, πιο πολλά είναι αυτά που έχω κερδίσει, από όσα έχω χάσει, που μάλλον είναι ελάχιστα. Έχω κερδίσει καινούριες συνεργασίες, έχω δείξει ποιος είμαι χωρίς να φαίνομαι μονομερής, έχω μάθει πώς λειτουργεί η τηλεόραση, καλυτερεύουν τα ελληνικά μου και ενημερώνομαι. Επίσης, κάτι που δεν έκανα παλαιότερα ήταν να σκεφτώ τι θα πω πριν μιλήσω''.

Και τι έχεις χάσει; 

''Έχω χάσει πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο. Η εκπομπή ναι μεν μπορεί να φαίνεται ευχάριστη, αλλά δεν είναι εύκολη. Με άλλα λόγια, περνάμε όλοι μας αρκετό χρόνο με το να ενημερωνόμαστε και να προσπαθούμε να «πιάσουμε» τον κόσμο. Πάντως, εμένα, που ασχολούμαι με την υποκριτική, έχει περιοριστεί πολύ ο προσωπικός μου χρόνος.Αν ,μάλιστα, τύχει κάποιο βράδυ να κοιμηθώ λίγο πιο αργά, την επομένη νιώθω κουρασμένος. Θα ήθελα να πάω ένα θέατρο, ένα σινεμά ή να πάω σε ένα μπαράκι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ''.

Έχεις δει εξέλιξη στον εαυτό σου μέσα από αυτή τη δουλειά; 

''Από τον πρώτο χρόνο που είμαι στο «Happy Day», ναι, έχω δει. Αλλά νομίζω ότι ο δεύτερος και ο φετινός χρόνος είναι ίδιοι. Θεωρώ ,βέβαια, για να πω την αλήθεια, ότι δεν μιλάω πολύ στην εκπομπή''.

Αυτό είναι κάτι που δεν σου «βγαίνει»; 

''Ναι, είναι στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι και λαλίστατος…».

Παρακολουθείς τις εκπομπές μετά τη μετάδοσή τους;

'' Όχι, ντρέπομαι να τις δω''.

 Δεν το έχεις κάνει, δηλαδή, με καμία σου δουλειά αυτό; 

''Όχι. Στον κινηματογράφο έχω δει μόνο πρεμιέρες, όπου ,όμως, τις μισές σκηνές δεν τις βλέπω. Είμαι με το κεφάλι σκυμμένο''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: