Νίκη Λάμη: «Αν κάνω ένα παιδί, για μένα είναι σαν να έχω παντρευτεί»


Στη θεατρική επιτυχία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου «Βάφ' τα μαύρα» στο θέατρο Λαμπέτη θα απολαύσουμε φέτος την Νίκη Λάμη. 

Η ηθοποιός υποδύεται τη Βιβή, η οποία είναι η παράνομη γκόμενα του Θανάση, που πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η ίδια θα προσπαθήσει να διεκδικήσει από την οικογένεια του εκλιπόντος αυτά που νομίζει ότι δικαιούται. 

«Μου αρέσει πολύ ο ρόλος μου, γιατί διαφέρει από όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ξεφεύγω λίγο από το απόλυτα κωμικό και είναι ένας ρόλος με άλλες απαιτήσεις, που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στη Freddo. 

Και μπορεί στην παράσταση να έχει δεσμό με παντρεμένο, όμως στην προσωπική της ζωή τα πράγματα διαφέρουν κατά πολύ. «Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με παντρεμένο, γιατί είμαι πολύ εγωίστρια. Δεν μπορώ να αισθάνομαι ότι μοιράζομαι κάποιον και ποτέ δεν θα έμπαινα ανάμεσα σε ένα ζευγάρι». Όσον αφορά τα προσωπικά της, εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μεταλληνό και κρατούν δυνατό τον ερωτά τους. Μάλιστα, αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον: «Δεν σκέφτομαι τον γάμο ακόμα, άλλωστε για μένα η οικογένεια είναι το παιδί. Δεν χρειάζεται να παντρευτώ. Αν κάνω ένα παιδί, για μένα είναι σαν να έχω παντρευτεί».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: