Εκλεκτοί καλεσμένοι απόψε στον Αρναούτογλου...


Απόψε,Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου,στις 23.15, ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι καλεσμένος του Γρηγόρη και ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ δεν διστάζει να ενδώσει στις προκλήσεις του.

Τους παρακολουθούμε φανατικά καθημερινά, μέσω της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ΜΠΡΟΥΣΚΟ. Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές ,Κούλλης Νικολάου και Στέφανος Μιχαήλ, βρίσκονται στο Τhe 2night Show σε μια εμφάνιση που θα σας συναρπάσει, και με περιπαιχτική διάθεση συναγωνίζονται σε ένα παιχνίδι γνώσης και ταχύτητας.


Η Βάνα Μπάρμπα έρχεται στη συντροφιά μας με μοναδικές εξομολογήσεις για την προσωπική της και την οικογενειακή της ζωή, σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει αίσθηση!


Από το πλατό της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, έρχεται στο πλατό του Τhe 2night Show ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Μαντώ Γαστεράτου! Γρηγόρης, Δημήτρης και Μαντώ, εγκαινιάζουν ένα νέο παιχνίδι που θα σας εκπλήξει!


Το Τhe 2night Show έρχεται ιδιαίτερα εκρηκτικό, απόψε,στις 23:15! Μην το χάσετε! #The2NightShow

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: