«Φανταστικά Ζώα»: Η Μαγεία θα κρατήσει για πέντε ταινίες

0
Στο παγκόσμιο fan event της νέας σειράς ταινιών του μαγικού κόσμου της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ με ήρωα τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ, η ανακοίνωση που μάγεψε τα αυτιά των απανταχού θαυμαστών ήταν πως η φημολογούμενη ως τώρα τριλογία ταινιών επεκτάθηκε σε πενταλογία. 

Η Ρόουλινγκ που συμμετείχε στο πάνελ του Λονδίνου και στο Q&A μέσω facebook που ακολούθησε με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γέιτς και τους ηθοποιούς της ταινίας, επιβεβαίωσε πως έχει καταλήξει στην ιστορία που θέλει να διηγηθεί και η οποία θα απλώσει σε πέντε ταινίες. 

Με κεντρική θεματική την άνοδο (και πτώση) του μάγου Γκρίντελβαλντ που συνδέει τη νέα σειρά με εκείνη του Χάρι Πότερ, ο Νιουτ Σκαμάντερ αναμένεται μετά την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη να ταξιδέψει και σε άλλες μητροπόλεις, με πιθανότερο προορισμό του σίκουελ το Παρίσι. 

 Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν, η Κάθριν Γουότερστον («Steve Jobs», «Inherent Vice») ως η Τίνα Γκολντστάιν, ο βραβευμένος µε Τόνι Νταν Φόγκλερ («The 25th Annual Putnam County Spelling Bee») ως ο Τζέικοµπ, η Άλισον Σούντολ («Dig», «Transparent») ως η αδελφή της Τίνα, Κουίνι Γκολντστάιν, ο Έζρα Μίλερ («Trainwreck», επερχόμενο «Justice League») ως ο Κρέντενς, η δις βραβευμένη µε Όσκαρ Σαµάνθα Μόρτον («In America», «Sweet and Lowdown») ως η Μέρι Λου Μπερμπόν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Γιον Βόιτ («Coming Home», «Ray Donovan») ως ο Χένρι Σο, ο Ρον Πέρλμαν (ταινίες «Hellboy») ως ο Νάρλακ, η Κάρμεν Εγιόγκο («Selma») ως η Σεραφίνα Πίκερι, η Τζεν Μάρεϊ («Brooklyn») ως η Αρετή, η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη Φέιθ Γουντ-Μπλάγκρόουβ ως η Μόντεστι, και ο Κόλιν Φάρελ («The Lobster», «True Detective») ως ο Γκρέιβς. 

Η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ στον κινηματογράφο, της οποίας τα πολυαγαπημένα βιβλία «Χάρι Πότερ» μεταφέρθηκαν στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises στην ιστορία του σινεμά. 

Το σενάριο είναι εμπνευσμένο από το εγχειρίδιο της Σχολής του Χόγκουαρτς, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται», γραμμένο από τον χαρακτήρα της, Νιουτ Σκαμάντερ. Την σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο βετεράνος του franchise, Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης των τελευταίων τεσσάρων Χάρι Πότερ. 

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» γυρίστηκε στα στούντιο της Warner Bros, στο Leavesden, που αποτέλεσε το σπίτι των ταινιών «Χαρι Πότερ» για μια δεκαετία. Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν επίσης στο Λίβερπουλ, της Αγγλίας. 

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !