Σταματίνα Τσιμτσιλή:Τι λέει για την Κατερίνα Καινούργιου;


Φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει για 1η φορά αντίπαλο ένα ομοειδές προϊόν,αυτό της Καινούργιου στο Ε.Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά μέσα σε άλλα για τον νέο αυτό παίκτη...

Ο ανταγωνισμός έχει διαμορφωθεί, προς το παρόν, με νέο «παίκτη» την Κατερίνα Καινούργιου. Έχεις αγωνία ή τον αέρα του νικητή; 

''Η αλήθεια είναι πως έχουμε αρκετό ανταγωνισμό και σε ενημερωτικό επίπεδο, και σε ψυχαγωγικό. Μιαςκαι μιλάμε για μαθήματα ζωής, όμως, θέλω να σου πω ότι έχω μάθει σ’ αυτή τη δουλειά να μην υποτιμώ κανέναν, αλλά και να μη φοβάμαι κανέναν. Έχω μάθει να σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου. Ακόμη και την επανάληψη που θα παίξει ένα κανάλι, αλλά από την άλλη συνεχίζω να μάχομαι. Η Κατερίνα είναι ένας νέος παίκτης και της εύχομαι καλή επιτυχία. Από κει και πέρα πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να παρουσιάζει τη δουλειά του και ο κόσμος να αποφασίζει τι θα επιλέξει''.

Είδαμε κάποιες αλλαγές στην εκπομπή σου. Θα δούμε κι άλλες; 

''Το επίπεδο των αλλαγών είναι αυτό που είδατε. Για παράδειγμα, είδαμε ότι έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση η στήλη που αφορά το παιδί και επεκτεινόμαστε προς αυτό το κομμάτι, αλλά, κατά τα άλλα, η συνταγή της εκπομπής παραμένει ίδια.

Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: