Σταύρος Σβήγκος για ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ:«Ο ήρωας που υποδύομαι θα έλεγα ότι είναι πολύ επίκαιρος»

0

Από... χωριό σε χωριό περιφέρεται ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος θα ενσαρκώσει και πάλι έναν επαρχιώτη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, που άφησε άδοξα τον ρόλο του Βλάση (καθώς το «Κάτω Παρτάλι» δεν ολοκληρώθηκε), θα «ζωντανέψει» τον Αγγελή, έναν επιχειρηματία κτηνοτρόφο και καμάρι της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αστέρας Ραχούλας.


«Εδώ και έναν μήνα έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα στην Ορεινή Αρκαδία και ανυπομονούμε να κάνουμε πρεμιέρα τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, στις 21.50. Στο όρος, Μαίναλο, είχε ομίχλη και κρύο, αλλά η ζεστασιά των 400 κατοίκων του χωριού, Δάρα, με τους δύο καφενέδες στη γραφική πλατεία, μας κρατά σε εγρήγορση. Την ίδια οικειότητα έχουμε αποκτήσει και με τους κατοίκους στο χωριό, Λεβίδι, όπου σεναριακά ζουν οι αντίπαλοι του Αστέρα Ραχούλας και η μισητή ποδοσφαιρική ομάδα τους, Κεραυνός Παραδεισίου. Αυτή την εβδομάδα, όμως, κάνουμε γυρίσματα στην Αττική, συγκεκριμένα στο Ίλιον και στη Ροδόπολη, και έχουμε χαρεί τον ήλιο»,αναφέρει ο ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα,''Espresso''.

Ακόμη,συμπληρώνει: «Ο ήρωας που υποδύομαι θα έλεγα ότι είναι πολύ επίκαιρος. Ο Αγγελής είναι γέννημα θρέμμα του Αστέρα, είχε μια κτηνοτροφική μονάδα, αλλά λόγω της κρίσης και μιας θεομηνίας καταστράφηκε οικονομικά. Για να μη χάσει τα πάντα, δανείστηκε από τους τοκογλύφους του πλούσιου διπλανού χωριού. Εκείνοι πλέον κανονίζουν τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική όσο και την ερωτική. Γιατί ο Αγγελής είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά δεν του επιτρέπεται να κοιτάξει τόσο ψηλά, λόγω της κοινωνικής θέσης του. Έτσι είναι "κλειδωμένος" στο πρόβλημά του. Η μόνη του διέξοδος είναι το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η ομάδα του χωριού του, του χαρίζει μόνον ήττες».

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς γράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Παναγιώτα Βλαντή, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Σουξές, Πένυ Αγοραστού και Ελένη Ουζουνίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !