Ιδιοκτήτης καναλιού παραδέχεται πως έπεσε θύμα εκβιασμού

0

Ο Πέτρος Νάζος είναι ο ιδιοκτήτης του Mykonos Live TV, του δημοφιλούς καναλιού στο youtube που μεταδίδει αποκλειστικά βίντεο με διάσημους επισκέπτες στο νησί των ανέμων. Ο Πέτρος αρχικά έδινε τα βίντεο με διάσημους σταρ του εξωτερικού που τραβούσε στη Μύκονο σε μεγάλα κανάλια, με τελευταία σταθερή συνεργασία του το Star. Μέχρι το 2011, όταν αποφάσισε να κάνει το ολόδικό του κανάλι, στο μεγαλύτερο κανάλι του κόσμου, το youtube. Το ονόμασε Mykonos Live TV, καθώς μετέδιδε με live streaming όσα συνέβαιναν στο super paradise. 

H επιτυχία είναι μεγάλη, όμως, έρχεται μια απρόσμενη εξέλιξη, τρία χρόνια μετά, όταν πέφτει θύμα εκβιασμού από το στενό του συνεργάτη, που ήταν υπεύθυνος να ανεβάζει τα βίντεο στο site και στο κανάλι στο ΥouΤube. «Ενώ μου είχε υποσχεθεί πως θα αφιερώνει χρόνο, καθώς μοιραζόμασταν τα έσοδα, μια χρονιά δεν εμφανίστηκε καθόλου. Όταν του εξήγησα πως δεν μπορώ να μοιράζομαι τα χρήματα με έναν άνθρωπο που στην ουσία δεν με βοηθάει, άλλαξε τους κωδικούς στο ΥouΤube και μου ζήτησε 120.000 ευρώ για να μου δώσει τα δικά μου βίντεο. Και να φανταστείς πως ήταν κολλητός μου. Για να μη σ’ τα πολυλογώ, του έστειλα ένα εξώδικο, επειδή είχα κατοχυρώσει στο όνομά μου την επιχείρηση, αλλά εκείνος έσβησε το κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσω δουλειά τριών ετών και 30 εκατ. views στο ΥouΤube. Έκανα να κοιμηθώ τρεις μήνες. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως όλη αυτή η δουλειά χάθηκε» αποκαλύπτει στο People. 

Μετά την ανεπανόρθωτη ζημιά του 2014, ο Πέτρος (μόνος του πια) προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Ο επιμένων νικά και τελικά τα καταφέρνει περίφημα. Τα τελευταία δυο χρόνια μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ «παρέλασαν» μπροστά από το φακό του, ενώ τα βίντεό του είχαν μεγάλη αναπαραγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !