Ηθοποιός από το ΤΑΜΑΜ: Από την ώρα που θα πεθάνω δεν με νοιάζει καθόλου τι θα απογίνω.

0
Με αφορμή την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ΤΑΜΑΜ, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες η οποία αναφέρθηκε στη σχέση της ίδιας με τη θρησκεία και τον θάνατό αλλά και το πόσο την φόβισε ο Ισλαμισμός.


«Όταν λέω ότι με φόβισε, εννοώ ότι επειδή εγώ δεν είχα ξαναπάει ποτέ μου σε μουσουλμανική χώρα και δεν το είχα δει ποτέ μου αυτό. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν θεωρώ τον εαυτό μου χριστιανό, μάλλον άθεη είμαι, οπότε δεν έχω τέτοια θέματα. Αντιθέτως θεωρώ ότι το ΤΑΜΑΜ έχει πάντα έναν συμφιλιωτικό χαρακτήρα, δηλαδή είναι μια ιστορία που κρύβει πάρα πολύ αγάπη.», είπε και συμπλήρωσε

«Σέβομαι απόλυτα την πίστη του καθενός. Για μένα όλα αυτά τα ζητήματα είναι πάρα πολύ προσωπικά. Θεωρώ ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την ανάγκη μας να αντιμετωπίσουμε βαθύτερους φόβους. Εμένα μπορεί για παράδειγμα και ισχύει, να με ησυχάζει η ιδέα, ότι όταν πεθαίνουμε γινόμαστε χώμα, από το να σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω. Πραγματικά από την ώρα που θα πεθάνω δεν με νοιάζει καθόλου το τι θα απογίνω. Αν θα με φάνε τα σκουλήκια, ή αν θα καώ ή αν θα πάω στον ουρανό.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !