Λαθρεπιβάτες με λακ και κραγιόν.

0
Τους πιο απίθανους τρόπους σκέφτονται όσοι δεν θέλουν ή δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο. Φτάνουν σε σημείο να «βάφουν» τη μια όψη με ενυδατικό κραγιόν για τα χείλη ή τα ψεκάζουν με λακ για τα μαλλιά!


Το κραγιόν ή η λακ βοηθά ώστε να δημιουργηθεί ένα λεπτό και αόρατο στρώμα πάνω στο οποίο το μηχάνημα αποτυπώνει την ώρα και την ημερομηνία, και έτσι το μελάνι δεν περνάει στο εισιτήριο. Στη συνέχεια με λίγο τρίψιμο το λεπτό αυτό στρώμα φεύγει και το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Ο πρόεδρος εργαζομένων του ΟΣΥ μιλάει για περισσότερα από 77 εκ. ευρώ που χάνει το κράτος από την λαθρεπιβίβαση, ενώ εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που δίνει από το 2014 μέχρι και σήμερα:

«Η απώλεια εσόδων σε σχέση με το 2014 είναι περίπου 36-38%. Σε σχέση με το 2015 είναι 25%» δήλωσε τηλεφωνικά στο Star, ο Αποστόλης Ραφτόπουλος.

Άλλοι βάζουν στο εισιτήριο μια μεμβράνη, σαν και αυτή με την οποία καλύπτουμε τα βιβλία και τα τετράδια στο σημείο όπου το μηχάνημα τυπώνει την ώρα και την ημερομηνία για την ακύρωση και στη συνέχεια με ένα πέρασμα του χεριού τη σβήνουν.

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !