Πάνος Μουζουράκης: «Ένας λογοθεραπευτής με διέγνωσε τις προάλλες με δυσλεξία»

0

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του για τα παιδικά του χρόνια, έκανε αναφορά στους κακούς βαθμούς που έπαιρνε στο σχολείο και αποκάλυψε πως είναι δυσλεκτικός. 

«Δεν μπορούσα ποτέ να διαβάσω, να συγκεντρωθώ επάνω από ένα βιβλίο. Ένας λογοθεραπευτής με διέγνωσε τις προάλλες με δυσλεξία και αυτό δικαιολόγησε επιτέλους τους κακούς βαθμούς που έπαιρνα στα σχολικά μου χρόνια. Καθώς διαβάζω μπορεί να μου κάνει κλικ μια λέξη και το μυαλό μου αρχίζει να ταξιδεύει αλλού, την ώρα που τα μάτια μου μένουν κολλημένα στο βιβλίο», λέει στο ΦιλGood και συνεχίζει: 

«Στα οκτώ μου μετακομίσαμε από το εξωτερικό στη Θεσσαλονίκη και ήμουν το καινούριο παιδάκι του σχολείου. Και επειδή τα παιδιά στην Ελβετία ήταν φλωράκια, ενώ στην Ελλάδα υπήρχε αλητεία, ένιωσα εντελώς έξω από τα νερά μου. Θυμάμαι μάλιστα ακόμη το περιστατικό που με έκανε να κλειστώ στον εαυτό μου. Η δασκάλα μας, η κυρία Δάφνη, ρώτησε τι είναι ρήμα και σήκωσα το χέρι μου για να συμμετάσχω στο μάθημα. Τελικά απάντησε η Αργυρούλα ότι ρήμα είναι η λέξη που δηλώνει μία ενέργεια και εγώ σκέφτηκα «τι βλακείες λέει τώρα, ρίμα είναι η ομοιοκαταληξία!». Καθώς είχα το χέρι σηκωμένο άκουσα την κυρία Δάφνη να λέει «μπράβο Αργυρούλα» και τότε είπα στον εαυτό μου «βλακεία που θα έκανες... Δεν ξέρεις τίποτα Παναγιώτη, μην ξαναμιλήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !