«Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι σίγουρο εξώφυλλο για πωλήσεις»

Tην Έλενα Μακρή Λυμπέρη συνάντησε η Σάσα Σταμάτη η οποία αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα είπε αν όντως η Ελένη είναι πρόσωπο που "πουλάει" στα περιοδικά.

«Δεν ισχύει αυτό. Απορώ ποιος το έχει πει κιόλα. Δεν ενδιαφέρεται κανένας για κανέναν. Κανένας δεν επενδύει σε κανέναν πλέον γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο καθένας από τους ανθρώπους της showbiz ζει στον δικό του κόσμο».

Ενώ αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη που έχουν οι δύο κυρίες μεταξύ τους. «Τι να βρούμε; Δεν είμαστε φίλες. Πολλές παρεξηγήσεις γίνονται στις δουλειές μας. Δεν είναι μόνο η Ελένη που βλέπει στραβά κάτι, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν μια άλλη άποψη για τον εαυτό τους και θέλουν να τους αντιμετωπίζουν κάπως τα περιοδικά. Είναι απαράδεκτο να πηγαίνεις στα δικαστήρια αλλά δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι του καθενός και στις διεκδικήσεις που μπορεί να έχει ο καθένας. Εγώ θίχτηκα διότι τη συγκεκριμένη στιγμή έκανε μια εξαιρετικά επιθετική κίνηση και απειλούσε το περιοδικό μου να κλείσει. Το περιοδικό στο οποίο δουλεύω και να βρεθούν πάλι στον δρόμο άνθρωποι. Όφειλα να υπερασπιστώ το έντυπο στο οποίο δουλεύω και υπηρετώ, όπως και έκανα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: