Μονοπωλεί το ενδιαφέρον η συνύπαρξη Κουρτάκη-Χατζηνικολάου στο κανάλι του Μαρινάκη.

0
Η βασική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον ενημερωτικό τομέα του νέου καναλιού οδηγεί σε μια συνύπαρξη με εξαιρετικά λεπτές ισορροπίες της οποίας η αντοχή θα κριθεί και θα αποδειχθεί στην πράξη.


Από τη μία πλευρά ο όμιλος των «Παραπολιτικών» με τον Γιάννη Κουρτάκη και από την άλλη το «Real group» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Δύο «μαγαζιά» ευθέως ανταγωνιστικά μεταξύ τους, με εφημερίδες και ραδιόφωνα που απευθύνονται στην ίδια αγορά και στο ίδιο κοινό.
Aπό τη μία η μάχη του Σαββάτου ανάμεσα στα οικονομικά φύλλα «ΕΠΕΝΔΥΣΗ» και «ΑΓΟΡΑ» και από την άλλη η καθημερινή μάχη στα ερτζιανά με τον «REAL FM» και τον «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM».

Από τη μία ο Γιάννης Κουρτάκης με ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο συνόδευσε στον 3ήμερο εγκλεισμό του στη ΓΓΕΕ για τη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας… Και από την άλλη ο Νίκος Χατζηνικολάου, μαζί με ομάδα συνεργατών του από το «Real group» αναλαμβάνουν κορυφαίους ρόλους και θέσεις κλειδιά στον ενημερωτικό τομέα του νέου καναλιού.

Μάλιστα όλοι μαζί το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης υποδέχθηκαν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον ΓΓΕΕ Λευτέρη Κρέτσο στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας «CAPITAL» στον Πειραιά. Βεβαίως η συνύπαρξη Χατζηνικολάου – Κουρτάκη δεν έχει ακόμη κυριολεκτική υπόσταση, δεδομένου ότι ο ρόλος του δεύτερου στο νέο τηλεοπτικό σχήμα είναι άγνωστος…

Ωστόσο, ο όμιλος των «Παραπολιτικών» αποτελεί μία από τις «δεξαμενές» για το νέο κανάλι, όπως αντίστοιχα και το «Real group».

Kατά αυτή την έννοια λοιπόν, η συνύπαρξη των δύο εκδοτών – θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ένα «στοίχημα» που έχει προσελκύσει τα βλέμματα της αγοράς και το παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !