Σταματίνα Τσιμτσιλή:Έχει κάνει σκέψεις για πιθανή μεταγραφή ;


H Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στον Alpha,όπου παρουσιάζει με επιτυχία το HAPPY DAY.H ίδια,μιλώντας στην εφημερίδα ,''Real'',με αφορμή το ''κόψιμο'' του καναλιού της από τις άδειες αναφέρεται στην κατάσταση αυτή, και δηλώνει πως θα υποστηρίξει τον σταθμό...

Η εκπομπή σου κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ασφαλής για μια πιθανή μεταγραφή; 

''Δεν έχω κάνει τέτοιες σκέψεις γιατί όλη αυτή η διαδικασία μάς βρήκε στην αρχή της σεζόν. Εγώ πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Alpha. Από τη στιγμή που το κανάλι μάς ζήτησε να συνεχίσουμε κανονικά, εγώ θα το κάνω. Είμαι εδώ για να στηρίξω την ομάδα του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με το κανάλι. Τώρα, αν και όταν αλλάξουν τα πράγματα, θα το σκεφτώ όταν χρειαστεί. Πάντα ζω το παρόν και το παρόν μου αυτή τη στιγμή είναι στον Alpha''.

Γενικά δεν συνηθίζεις να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια; 

''Έχω μάθει να ζω και να στηρίζω το τώρα. Τώρα είμαι στον Alpha. Αν σε αυτή τη χώρα ξεφεύγαμε από το «εγώ» μας και σκεφτόμασταν το «εμείς», τότε όλα θα πήγαιναν καλύτερα. Αυτή τη στιγμή ο Alpha έχει 900 εργαζομένους. Τo ότι κάποιοι μπορούν να βρουν δουλειά την επόμενη ημέρα δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Θα πρέπει να σκεφτούμε το σύνολο και όλους εκείνους που από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούν στον δρόμο''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: