«Φέτος βλέπω μία Ναταλία τηλεοπτικά αμήχανη,να προσπαθεί απεγνωσμένα να σταθεί στα πόδια της»:Ποια τηλεκριτικός το είπε;


«Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο Σαββατοκύριακο! Αναμφισβήτητα αυτή η ζώνη πάει στη Ναταλία.


Μόνο που φέτος είναι σαν να βλέπω μία άλλη Ναταλία, από την οποία απουσιάζει η αληθινή χαρά, η όρεξη για τηλεοπτική επαφή, για επικοινωνία. Σαν να έχει ξεκινήσει το φετινό της τηλεοπτικό ταξίδι βάζοντας τις μηχανές να δουλεύουν στο ρελαντί. Βλέπω μία Ναταλία τηλεοπτικά αμήχανη, σαν να είναι χαμένη στον χώρο, μη σας πω και τον χρόνο! Βλέπω μία Ναταλία να προσπαθεί απεγνωσμένα να σταθεί στα πόδια της, μόνο που μου δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει το πώς ακριβώς να το κάνει.

Η παρουσιάστρια θα πρέπει να ενεργοποιήσει τα τηλεοπτικά αντανακλαστικά της και να αντιδράσει, πριν να είναι αργά. Γιατί, ως γνωστόν, και η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η σεζόν ξεκίνησε με το αριστερό, με την εκπομπή να καταβαραθρώνεται στους πίνακες τηλεθέασης.

Κατά τα άλλα, και αυτήν τη χρονιά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο πλευρό της είναι πολύ καλός, ξέρει να μιλά, να τοποθετείται εύστοχα. Στα συν της εκπομπής είναι και η παρουσία της Μαρίας Ενεζλη, η οποία έρχεται για να μας αποδείξει πως στην τηλεόραση μπορούν να υπάρξουν και άνθρωποι που είναι χαριτωμένοι, χαμηλότερων τόνων, έχουν ήθος, και ευγένεια. Όσο για το δίδυμο των Χανταμπάκη-Μανίκα, η ταπεινή μου γνώμη είναι πως είναι εντελώς άχρωμο, άοσμο και πολυφορεμένο.

tv Έθνος/Νάνσυ Νικολαΐδου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: