Κατερίνα Καινούριου: «Δεν βλέπω σαν στοίχημα την κάθε προσπάθεια. Τη βλέπω σαν στόχο»

0
Για το νέο της εγχείρημα στο Εpsilon με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη στη Real η Κατερίνα Καινούριου.


Πάμε στη νέα στέγη σου, το «Ε», και το καινούργιο σου στοίχημα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Θεωρείς ότι με τον καιρό, χαλαρώνοντας, φτιάχνεις καλύτερο καφέ;

Δεν βλέπω σαν στοίχημα την κάθε προσπάθεια. Το στοίχημα ενέχει και την έννοια του τζόγου και δεν τζογάρω με τη δουλειά των άλλων ανθρώπων, γιατί, ξέρεις, στην τηλεόραση εγώ μπορεί να βγαίνω μπροστά, αλλά δίπλα μου, πίσω, γύρω μου, υπάρχουν δεκάδες συνάδελφοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, που η δουλειά τους εξαρτάται κυρίως από τη δική μου απόδοση. Και με αυτό δεν παίζω. Αντίθετα, το βλέπω σαν στόχο. Είναι, λοιπόν, αυτή η εκπομπή ένας στόχος για όλους μας και φυσικά για εμένα. Είναι κάτι διαφορετικό, πιο δημοσιογραφικό αν θέλεις, και δημιουργικό, που στηρίζεται κυρίως στο περιεχόμενο, με εμένα να κάνω τη διαχείρισή του. Ως προς τη χαλαρότητα, ναι, πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, το μείγμα που βγαίνει με κάνει πιο χαλαρή και να πατάω πιο σίγουρα στα πόδια μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !