Κώστας Αρβανίτης:Αποχώρησε από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ήταν...συναινετικό το διαζύγιο!


Έκλεισε οριστικά,όπως είναι γνωστό, ο κύκλος του δημοσιογράφου, Κώστα Αρβανίτη ,στον ραδιοφωνικό σταθμό, «Στο Κόκκινο», στον οποίο, όπως γίνεται αντιληπτό, θα διαμορφωθούν νέα δεδομένα το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επρόκειτο για ένα συναινετικό, «βελούδινο» διαζύγιο, καθώς επιθυμία του πρώην επικεφαλής του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν να ανοίξει νέα κεφάλαια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Κατά κοινή ομολογία, στη διάρκεια της τριετούς θητείας του στους 105,5, ο σταθμός έδωσε το ισχυρότερο στίγμα στα χρόνια ύπαρξής του, ενώ απέκτησε δομές και λειτουργία κανονικού, ανταγωνιστικού ραδιοφώνου. Ο Κ. Αρβανίτης διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, γεγονός που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, μοιραία θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε ό,τι αφορά τις επόμενες επιλογές του.

parapolitika.gr

*Να σημειώσουμε πως ,σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ,ο δημοσιογράφος πρόκειται να ενταχθεί στο νέο κανάλι που στήνει ο Ιβάν Σαββίδης...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: