ΕΡΤ:Γυναίκα στα δελτία-Ελήφθη χθες η απόφαση-Δες την καινοτομία που έρχεται στις οθόνες μας

0

Κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων του δελτίου της ΕΡΤ ​θα είναι… γυναίκα. Αυτό αποφασίστηκε χθες το μεσημέρι σε σύσκεψη που είχε ο Λάμπης Ταγματάρχης​ με τους γενικούς διευθυντές τμημάτων της ΕΡΤ για το πρόγραμμα.


Το κανάλι  κρατά τον ενημερωτικό του στόχο και σκοπό, με κυρίως εκπομπές ενημέρωσης σε όλες τις ζώνες, και προσθέτει στο πλάι τη λέξη «πολιτισμός» αφού εκτός από εκπομπή βάζει και δελτίο πολιτισμού κάθε βράδυ.... Η οριστική απόφαση να είναι γυναίκα η παρουσιάστρια ειδήσεων, που θα ξεκινά τελικά στις 21:00 και όχι στις 19:45 - πρόταση που έπεσε στο τραπέζι και απορρίφθηκε μετά πολλών επαίνων-, έχει να κάνει με τα αποτελέσματα έρευνας σύμφωνα με την οποία τις ειδήσεις τις παρακολουθεί ανδρικό κοινό ηλικίας 60 ετών και πάνω. Έτσι, θυσιάστηκε ο Πάνος Χαρίτος και στη θέση του αναμένεται γυναικείο πρόσωπο.

Η μέρα της ΕΡΤ θα ξεκινά με ενημέρωση με την πρωινή εκπομπή 7-10 πμ (τα πρόσωπα θα οριστικοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη), θα συνεχίζεται στις 10-12, ενώ στις 16:00-18:00 θα υπάρξει εκπομπή με πολιτιστικά θέματα. Η καινοτομία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 21:00 είναι ότι την κεντρική παρουσιάστρια θα πλαισιώνουν σχολιαστές σε παράθυρα – όπως γίνεται στα ιδιωτικά κανάλια. Επίσης το Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν δύο ζώνες ενημέρωσης στις 8-10 το πρωί και 10-12.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ζητήθηκε τα πολιτικά γεγονότα να σταματήσουν να μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση, αλλά να περάσουν ολοκληρωτικά στο κανάλι της Βουλής για να δικαιολογηθούν και οι πολλές προσλήψεις που έχουν γίνει εκεί τον τελευταίο καιρό. Σημειώνεται επίσης ότι ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε δεν είναι καινούργιος ,όπως πολλοί νομίζουν ,τουλάχιστον για τη θέση της προκήρυξης του κεντρικού παρουσιαστή. Αυτό είχε γίνει για τον Πάνο Χαρίτο, που τελικά είχε προσληφθεί ως σύμβουλος του προέδρου και εκτελούσε χρέη παρουσιαστή.

Πηγή:Ντέπυ Γκολεμά-newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !