Μαρία Κορινθίου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το ξέσπασμα για όσα γράφτηκαν


Η Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστεί στην παράσταση Boeing-Boeing, που ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο. Εκεί λοιπόν βρέθηκε η κάμερα του Πρω1νό και η ηθοποιός μίλησε για όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος της.


Σχετικά με μία άρτησή της στο πρόσφατο παρελθόν, διευκρίνισε πως ήθελε να δηλώσει να κάνει ο καθένας τη δουλειά του όπως νομίζει. Εκτός αυτού επεσήμανε πως δεν έκανε καμία δήλωση ή συνέντευξη, απλά μίλησε σε δημοσιογράφους φίλους του χώρου και οι δηλώσεις της μεγιστοποιήθηκαν.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε και για ορισμένα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως βρέθηκε στο νοσοκομείο και παραλιγο να πάθει… εγκεφαλικό.

Η Μαρία Κορινθίου αφού γέλασε με όσα έχουν γραφτεί, ξεκαθάρισε: «Όντως πήγα νοσοκομείο. Δεν βρέθηκα για αυτό το λόγο. Ξύπνησα μία μέρα με πονοκέφαλο, όπου μέχρι το μεσημέρι είχε γίνει έντονη ημικρανία. Τρέμουλο, ρίγος, τάσεις εμετού, τάσεις λιποθυμίας… Είχε μουδιάσει όλο μου το στόμα, δεν μπορούσα να μιλήσω. Ο Γιάννης με πήρε σηκωτή και μου λέει “Φύγαμε, πάμε νοσοκομείο”. Επειδή κάναμε όλες τις εξετάσεις βγήκε ότι ήταν από το στρες. Υπερκόπωση ουσιαστικά».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: