Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν έχω τον χρόνο να με θαυμάζω....


Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε σε συνέντευξή του για την καριέρα του και κατά πόσο υπήρξε τυχερός.


Είχατε σημαντικές συνεργασίες με τους πιο φημισμένους σκηνοθέτες. Ήσασταν τυχερός, δουλέψατε πολύ, έχετε πολύ ταλέντο; Τι πραγματικά σας ξεχώρισε;

«Όταν λέμε ότι κάποιος είναι τυχερός σημαίνει ότι κερδίζει κάθε εβδομάδα το λαχείο! Η τύχη η δική μου ήταν η συνάντηση μου με τον Κάρολο Κουν και ότι παράλληλα μου δόθηκε η ευκαιρία, ως πρωτοετής στη Δραματική σχολή, να παίξω στο Τοπίο και στη Φανέλα Νο 9. Ήμουν τυχερός εκείνη την... ιστορική στιγμή να δουλέψω με τρεις σκηνοθέτες ταυτόχρονα και να στήσω μια καριέρα μέσα σε έναν χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το άξιζα. Από κει και πέρα, για να παραμείνω στον χώρο, χρειαζόταν πολλή δουλειά και αγάπη γι' αυτό που κάνω».

Είστε σε θέση να κρίνετε την απόδοση σας;

«Σίγουρα, με τον καιρό αποκτάω την εμπειρία για να οδηγείς το άρμα σου. Εάν πιστέψεις ότι είσαι τέλειος, ηθικός, ενάρετος, έχεις σβήσει. Σίγουρα, γιατί μπαίνεις στη διαδικασία της αυτοκολακείας και αυτοέπαρσης. Σίγουρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να παρατηρείς όλα τα λάθη σου. Δεν έχω τον χρόνο να με θαυμάζω, αλλά κάθομαι να δω πού έσφαλα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σαν ηθοποιός. Οι δάσκαλοι, ο: μέντορες και εκείνοι που μου έδωσαν ευκαιρίες στην πορεία μου και με έχουν κάνει να νιώθω ευλογημένος, μου δίδαξαν την αξία του να προσπαθώ κάθε στιγμή να γίνομαι καλύτερος. Ο Κάρολος Κουν μου έλεγε συχνά: "Να πιστεύουμε στα θαύματα για να συμβούν". Κι αυτό πρέπει να έχει στον νου και στην καρδιά του κάθε νέος».

Πηγή: full life

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: