Προχωρά με ταχείς ρυθμούς το κυριακάτικο φύλλο του Βαξεβάνη-Μπαίνει στην εφημερίδα και ο Καλογρίτσας;


Στο φουλ έχει ξαναβάλει τις μηχανές για το νέο κυριακάτικο φύλλο που σχεδιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος στηρίζει δημοσίως τον ΣΥΡΙΖΑ (και το ίδιο πρόκειται να κάνει και η εφημερίδα που προετοιμάζει), επιθυμεί το φύλλο να βρίσκεται στα περίπτερα μέσα στον Νοέμβριο – κατά προτίμηση την πρώτη ή τη δεύτερη Κυριακή του μήνα.


Η στελέχωσή της συνεχίζεται με νέα πρόσωπα, αλλά και με πιο έμπειρους δημοσιογράφους, όπως ο Θανάσης Καρτερός, ο οποίος θα είναι και ο βασικός σχολιαστής του φύλλου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο εγχείρημα και από τον Χρήστο Καλογρίτσα. Ο μεγαλοεργολάβος, ο οποίος έμεινε τελικά έξω από το παιχνίδι των τηλεοπτικών αδειών, φαίνεται πως επιθυμεί να συμμετέχει στην εφημερίδα, αφού άλλωστε ο γιος του, Γιάννης, που έχασε με τον γνωστό τρόπο την τηλεοπτική άδεια, έχει δηλώσει πως «η παρεμπόδισή μου αυτή είναι πρόσκαιρη. Θα είμαι εδώ και στα Μέσα Ενημέρωσης και, φυσικά, όλοι θα κριθούμε στη ζωή».

Αν τελικά θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία, είναι απόφαση που θα πάρει ο ίδιος ο Κώστας Βαξεβάνης και ασφαλώς σχετίζεται με τη χρηματοδότηση της εφημερίδας, που φιλοδοξεί να είναι δυναμική και ευθέως ανταγωνιστική. Ποντάρει, δε, ιδιαιτέρως στο ότι, πλην της «Αυγής», τις Κυριακές δεν κυκλοφορεί κάποια εφημερίδα που να στηρίζει έστω και κριτικά τον Αλέξη Τσίπρα και άρα υπάρχει κενό, το οποίο μπορεί να καλύψει.

Πηγή:parapolitika.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: