Έλενα Ράπτη: Φυσικά και θα κρατούσα και ένα παιδί εκτός γάμου, ακόμα και ένα παιδί που δεν είναι δικό μου....

0
Η Έλενα Ράπτη μίλησε στην ιντερνετική εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity Life Game για όλα.

Για την απόφαση της να μπει στην πολιτική, τον πόλεμο που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης της με αυτή, την προσωπική της ζωή και τα σχέδια για οικογένεια.


Η προσωπική ζωή της «Έχουν γραφτεί πολλά ψέματα για την προσωπική μου ζωή και καμιά φορά οι περιγραφές για το πως μπορεί να τη φαντάζονται ή να βγάζουν κάποια συμπεράσματα από κάποιες εικόνες που έχουν, δεν είναι τα ακριβή. Τώρα δεν κάνω τίποτα για να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή, γιατί και παλιότερα που το έκανα δεν τα κατάφερα. Προσπαθώ να μη δίνω δικαιώματα και να ζω όπως θα ζούσα αν δεν υπήρχε αυτή η προβολή. Με στεναχωρούσαν τα ψέματα, ειδικά όταν μου χρέωναν πρόσωπα και πράγματα, ειδικά συναδέλφους, δηλαδή η φαντασία ορισμένων έχανε το μέτρο.

Το παιδί και η δημιουργία οικογένειας «Ένα παιδί και η δημιουργία οικογένειας είναι στα όνειρα μου. Είναι κάτι που ήθελα από μικρή. Πέρασε η ηλικία που μου έλεγαν οι γονείς μου να παντρευτώ. Νομίζω είναι γύρω εκεί στα 30-32 και επειδή έχω πάρα πολλές φίλες που δεν έχουν παντρευτεί και είναι λίγο πολύ της ίδιας σκέψης. Οι γονείς μου θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και να νιώθουν πως έχω ένα στήριγμα. Είναι θεμιτό. Κι εγώ έτσι θα θέλω αύριο μεθαύριο για τα παιδιά μου.

Επειδή πάντα εστίαζα στη δουλειά, είναι σαν να έλεγα στην προσευχή μου ότι τώρα εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ και τα άλλα φρόντισε τα Εσύ για μένα να έρθουν στο δρόμο μου και με αυτό το αισιόδοξο σκεπτικό είναι σαν να το ανέθεσα άνωθεν και κάποια στιγμή θα έχω μια υπέροχη οικογένεια. Φυσικά και θα κρατούσα και ένα παιδί εκτός γάμου, ακόμα και ένα παιδί που δεν είναι δικό μου» δήλωσε η Έλενα Ράπτη υπό την προϋπόθεση να έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο για να μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί. «Είναι πολλές οι δυσκολίες σήμερα για μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως πιστεύει στις μονογονικές οικογένειες κι ότι η ίδια έχει στηρίξει πολλές γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους, προσθέτοντας «τα παιδιά είναι ευλογία».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !