Πρωταγωνίστρια του ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ: Θα μπορούσα να εξαργυρώσω την επιτυχία του σήριαλ

Unknown
0
Δεν ξεπουλήθηκε ποτέ και ακόμα και στα πολύ «πάνω» της, όταν αποθεωνόταν από το κοινό της μετά την επιτυχία του «Παρά Πέντε», η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν «εξαργύρωσε» την επιτυχία της αυτή. 

Θα μπορούσες να είχες βγάλει πολλά μετά την επιτυχία που γνώρισες στο «Παρά Πέντε», αλλά επέλεξες να παίξεις μονόλογο και να βρεθείς εκτός των τειχών, με χρήματα ελάχιστα μπροστά σε αυτά που θα έπαιρνες αν αποδεχόσουν άλλες προτάσεις.

Αν έλεγα άλλα «ναι», δεν θα ένιωθα τη χαρά που ένιωσα ερμηνεύοντας τη Γωγώ στον δυνατό μονόλογο της Ελένης Γκασούκα, δεν θα είχα ζήσει τη μέθεξη που έζησα βλέποντας όρθιο το κοινό να χειροκροτεί τη Λωξάντρα μας στην Κύπρο, δεν θα είχα την ευκαιρία να παίξω ένα τόσο σπουδαίο κείμενο όπως αυτό στο «Τρίτο Στεφάνι» που κάνουμε τώρα στη Θεσσαλονίκη. Ναι, θα μπορούσα να είχα εξαργυρώσει την τεράστια επιτυχία του «Παρά Πέντε», αλλά το ρήμα «εξαργυρώνω» με ανατριχιάζει. Να «ξεπουληθώ» -άλλο ρήμα κι αυτό που με χαλάει- και να προδώσω τα θέλω μου και την ανάγκη μου να υπάρχω στη σκηνή με κείμενα και με συντελεστές που με εκφράζουν; Δεν το έκανα ποτέ και δεν το κάνω!


Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !