Σύντομα η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη νέα παρουσιάστρια των δελτίων,Δώρα Αναγνωστοπούλου

0

Η αποφασιστική κίνηση του ΔΣ της ΕΡΤ να απομακρύνει τον γενικό διευθυντή ενημέρωσης, Σταύρο Καπάκo, φαίνεται ότι ξεμπλοκάρει μια σειρά από θέματα και εκκρεμότητες που είχαν προκαλέσει ασφυξία στο Ραδιομέγαρο, με αποτέλεσμα να φθάνει Νοέμβριος και να μην υπάρχει ενημερωτικό πρόγραμμα, εκπομπές, αλλά και παρουσιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Μετά το προχθεσινό ξεκαθάρισμα στον ενημερωτικό τομέα,στις βασικές προτεραιότητες είναι η τοποθέτηση νέου παρουσιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που εκκρεμούσε από την εποχή που αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Πάνου Χαρίτου. Έτσι ,λοιπόν, η αρχική επιλογή που συζητιόταν από το καλοκαίρι, για να αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου η Δώρα Αναγνωστοπούλου,«κλειδώνει» ,και πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως ότι η δημοσιογράφος θα είναι το νέο πρόσωπο του δελτίου.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ως κεντρική παρουσιάστρια θα σηκώσει το βάρος του δελτίου ειδήσεων και μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, δημοσιογράφους και τεχνικούς, θα προσπαθήσουν να το αναμορφώσουν, με στόχο να γίνει βασική επιλογή για την ενημέρωση των τηλεθεατών. Το «στοίχημα» είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να κερδηθεί!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !