Η Φωτεινή Αθερίδου μάς συστήνει τον ρόλο της στο σίριαλ,ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ!

0

Η ηθοποιός και σεναριογράφος,Φωτεινή Αθερίδου,θα πρωταγωνιστεί φέτος στη ''Μουρμούρα'',όπου θα γράφει και τα σενάρια,και θα προσπαθήσει,μαζί με τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο,να μεταφέρει στις οθόνες μας τη γενιά των 20άρηδων.

Η ίδια, παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα,''TV Έθνος'', συστήνει λίγο καλύτερα τόσο τον ρόλο της όσο και του συντρόφου της.
 «Εγώ υποδύομαι ένα κορίτσι ολίγον κακομαθημένο και καλοαναθρεμμένο, το οποίο έμενε με τους γονείς του στην Άνω Γλυφάδα, έχει περάσει σε σχολή ΤΕΙ που δεν ήθελε και γενικώς έχει όλα τα προβλήματά του λυμένα. Είναι έξυπνη, δοτική, τεμπελούλα, αγνοεί πολλά πράγματα, μια και το καλύτερό της δεν είναι να διαβάζει, όμως, κι από την άλλη πλευρά είναι η χαρά της ζωής. Έχει θετική ενέργεια και αύρα και μια καλή ψυχή. Και το πιο ωραίο απ΄ όλα; Δεν ακούει καλά από το ένα της αφτί, γεγονός που την κάνει πολύ χαριτωμένη, μια και γίνονται διάφορα».

Και το έτερον ήμισυ; 
«Το τηλεοπτικό μου αγόρι είναι 26 ετών, έχει έρθει στην Αθήνα και σπουδάζει σεισμολόγος, μια και τρέμει τους σεισμούς και με αυτό τον τρόπο θέλει να... ξορκίσει τη φοβία του. Μία θεωρία που πιστεύει και ακολουθεί και με οτιδήποτε άλλο φοβάται στη ζωή του. Και φοβάται τις αρρώστιες, να εκτίθεται σε κόσμο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα τον δούμε να παίρνει μέρος μέχρι και σε θεατρική ομάδα. Επίσης είναι πρώην υπέρβαρος, που μπορεί να έχει χάσει όλα τα περιττά κιλάκια του, όμως, εξακολουθεί να διαθέτει ψυχή... ανθρώπου με πιασίματα και δεν έχει μεγάλη ερωτική εμπειρία, μια και αυτή η σχέση είναι η πρώτη του. Έτσι έχουμε να... εξερευνήσουμε πολλά!».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !