Συγκλονιστική εξομολόγηση έρχεται αύριο στις ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ-Ιερέας αρνείται ότι σκότωσε τον αδελφό του!


Μια συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει στις "Δικογραφίες" και τη Μαίρη Μπενέα ηλικιωμένος ιερέας, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του αδελφού του,αύριο, Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, στις 15.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο 81 ετών παπά Αχιλλέας Ζαρκάδας, μιλάει στην εκπομπή, που ταξίδεψε μέχρι το χωριό Ζαρκαδέικα της Άρτας, όπου έγινε πριν από 11 χρόνια το κακό. Μια φιλονικία για λίγες πέτρες ήταν η αφορμή, για τον θάνατο του μεγαλύτερου σε ηλικία αδελφού του, που χώρισε στα δυο την οικογένεια. Ο παπά Αχιλλέας δικάστηκε μέχρι τώρα τρεις φορές για αυτή την ιστορία, που έσπειρε το μίσος στις δυο οικογένειες.

Μπροστά στην κάμερα αρνείται ότι έβαψε τα χέρια του με το αίμα του αδελφού του. Το ίδιο υποστήριξε και ενώπιον της δικαιοσύνης, που κι αυτή διχάστηκε. Τρία δικαστήρια, τρεις διαφορετικές δικαστικές κρίσεις για την ίδια υπόθεση. Στα 81 του χρόνια, αφού εξέτισε πεντέμισι χρόνια φυλακή, έχει το κουράγιο να ζητάει να ξαναδικαστεί, για τέταρτη φορά. Δικαστική πλάνη; Θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Αύριο στις  «Δικογραφίες»...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: