Ελληνοφρένεια: «Η επικαιρότητα θα μας φροντίσει»


 Η Ελληνοφρένεια επιστρέφει έτοιμη να σχολιάσει την επικαιρότητα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. 

- Ο... θεούλης της σάτιρας, τη φροντίζει νια άλλη μια φορά; 
«Ναι τη φροντίζει, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο μόνος θεούλης που ασχολείται με κάτι, γιατί οι υπόλοιποι θεούληδες, που θα 'πρεπε να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα, απέχουν». 

- Θα... φροντίσετε την ελληνική επικαιρότητα με αγάπη και γενναιοψυχία; 
«Η ελληνική επικαιρότητα θα φροντίσει εμάς, για άλλη μια σεζόν. Άλλωστε, παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν, ναι, νιώθουν την ανάγκη να μας φροντίσει κάποιος». 

- Παρακολουθείτε στενά όλες τις τρέχουσες εξελίξεις; «όσο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ένα μέτριο τσίρκο με ατσούμπαλους ακροβάτες, πρόθυμους όμως για κάθε επικίνδυνο ακροβατικό, που κάνουν πάνω από τα κεφάλια μας, χωρίς δίχτυ» 

- Η σάτιρα πρέπει να είναι υπερβολική και ισοπεδωτική; 
«Κυρίως. Πρέπει να είναι τα πάντα, αλλά κυρίως υπερβολική και ισοπεδωτική. Μερικές φορές, είναι και άδικη. Όπως λέμε άδικη σάτιρα, άδικη κοινωνία» 

-Ποια είναι τα πρόσωπα που θα... περιποιηθείτε ιδιαίτερα στην εκπομπή,· 
«Τσίπρας, Παππάς, Φλαμπουράρης, Κυριάκος, Όλγα, Φωτίου, Τσακαλώτος, το χλομό πρόσωπο, το πρόσωπο στον καθρέφτη και το πρόσωπο στην κοινωνία». 

-Τι κεντρίζει το ενδιαφέρον σας από την επικαιρότητα; 
«Η προσπάθεια αστείων και ασόβαρων εξουσιαστών να μας πείσουν ότι είναι σοβαροί και υπεύθυνοι και η ψευδαίσθηση της συντριπτικής πλειοψηφία του κόσμου που νομίζει ότι θα σωθεί από τους τρέχοντες σωτήρες» εξήγησαν στο 7μέρεςtv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: