Αρνήθηκε να απαντήσει ο Λαζόπουλος για το τι συμβαίνει με τον ALPHA...

0

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της σχέσης του Λάκη Λαζόπουλου με τον ALPHA. Πολλοί,λοιπόν,μιλούν για αποχώρηση από το κανάλι της Κάντζας,καθώς έχουν προκύψει έντονες διαφωνίες,με έντονη πολιτική χροιά,ανάμεσα στον Κοντομηνά και τον εν λόγω παρουσιαστή.

Σήμερα,η κάμερα της εκπομπής,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ,συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο,κι όταν η δημοσιογράφος τού έθεσε ερωτήματα ,εκείνος δεν έδωσε καμια σημασία και συνέχισε κανονικά την πορεία του. Οι ερωτήσεις,όπως θα δείτε και στο σχετικό απόσπασμα,άπτονταν της σχέσης του με τον Κοντομηνά αλλά και της φιλικής του διάθεσης προς τις πρακτικές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,κι άρα προφανώς δεν ήθελε να δώσει καμιά απάντηση γύρω από τα ''φλέγοντα'' αυτά ζητήματα που τον αφορούν και που τον έχουν καταστήσει στόχο.

Δες το απόσπασμα:

*Κατα πάσα πιθανότητα, ο παρουσιαστής έχει επιλέξει να μιλήσει για 1η φορά για το θέμα της παραμονής του ή μη στον ALPHA αλλά και να δώσει τις απαντήσεις που θέλει μέσα από την πρεμιέρα του ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ,όπου και θα είναι καλεσμένος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !