Σε σκέψεις ο Alpha για τη ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ του...

1

Προβληματισμός επικρατεί στον Alpha για τα δύο καινούργια ζευγάρια που βλέπουμε στον τέταρτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς,'''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'', με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να προσπαθούν με διορθωτικές κινήσεις να σώσουν την... παρτίδα.

Ολοκαίνουργια σεζόν χωρίς «μουρμούρα» δεν γίνεται! Και κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ως γνωστόν η φετινή χρονιά βρήκε τη «Μουρμούρα» γενναία αλλαγμένη, μια και κρίθηκε απαραίτητο ύστερα από τρεις συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν η σειρά να ανανεωθεί εκ βάθρων, μετά τα περσινά, σοβαρά σημάδια κόπωσης που εμφάνισε! Μετά την πρεμιέρα η «Μουρμούρα» μπήκε στο... μικροσκόπιο των υπευθύνων του Alpha, προκειμένου να δουν αν η τολμηρή παρέμβαση που επιχείρησαν απέδωσε καρπούς. Φυσικά το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στα δύο νέα ζευγάρια που εντάχθηκαν στη σειρά, δηλαδή τόσο στον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Νάντια Κοντογεώργη όσο και στη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει το ''TV Έθνος'', οι άνθρωποι του Alpha είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα της σειράς φέτος και αυτό έχει ως συνέπεια το κλίμα να είναι πολύ πιο γλυκό σε σχέση με πέρυσι.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, έχουν ήδη προκύψει κάποια προβλήματα. Ξεκινώντας από τη «Νικολέτα» και τον «Διονύση», δηλαδή, από τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Γιώργο Χρυσοστόμου, όλοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τις ερμηνείες τους. Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Alpha έχει να κάνει με τα κείμενα του ζευγαριού! Κείμενα τα οποία «κουβαλούν» πολλές και διαφορετικές υπογραφές, σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούν να έχουν έναν ενιαίο κορμό, ύφος, στυλ και χαρακτήρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που το πρόβλημα εντοπίστηκε, ήδη επιχειρείται να υπάρξει μία κοινή συγγραφική πλεύση αρχικά, έτσι ώστε να μπορέσει να δεθεί το ζευγάρι γερά και να αποκτήσει ρυθμό.

Όσο για τη Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Πλεμμένο; Εδώ το πρόβλημα είναι πιο... σύνθετο, μια και διίστανται οι απόψεις για το ζευγάρι. Υπάρχει προβληματισμός, γιατί και η Φωτεινή αλλά και ο Κωνσταντίνος φαίνεται να μην μπορούν να συγκινήσουν τον κόσμο και τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνονται είναι... αρνητικά. Επι πλέον, έχει γίνει ήδη θέμα και για τα κείμενα τα οποία γράφει η Φωτεινή Αθερίδου. Αρχικά ,όλους τους ικανοποίησαν στο... χαρτί, χάνουν όμως τη δυναμική τους όταν έρχεται η στιγμή να ζωντανέψουν στους δέκτες μας. «Ναι, είναι αλήθεια πως τέθηκαν κάποια ζητήματα στο κανάλι αυτές τις ημέρες σε σχέση με τα νέα ζευγάρια και κυρίως με το ζευγάρι των πιτσιρικάδων», αποκαλύπτουν πρόσωπα του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν: «Εννοείται πως το ουσιαστικότερο πρόβλημα είναι με τους μικρούς. Όμως, είναι λογικό ως ένα σημείο να είναι υποκριτικά "άγουροι" και να χρειάζονται χρόνο. Πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι προσπαθούν πολύ και ακούν με προσοχή. Έτσι, με το πέρασμα των εβδομάδων πιστεύουμε πως θα έχει αλλάξει η εικόνα τους».

Μάλιστα, το θέμα με τους πιο μικρούς της παρέας δημιούργησε τόσο... παρασκήνιο που υπήρξαν κι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η επιλογή της Φωτεινής έγινε επειδή οι ιθύνοντες ήταν επηρεασμένοι από το γεγονός πως είχαν να κάνουν με την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη! Κάτι όμως που είναι πέρα για πέρα άδικο και ανυπόστατο.Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Φωτεινή επελέγη γιατί όντως ήταν καλή, και η παρουσία της αλλά και η πένα της. Τα κείμενά της έκλεψαν την παράσταση, χωρίς αρχικά οι εμπλεκόμενοι να γνωρίζουν ποιος τα υπογράφει, για να μην είναι επηρεασμένοι! Έτσι, όταν όλοι κατέληξαν σε αυτά, στη συνέχεια τους γνωστοποιήθηκε πως τα υπέγραφε η Φωτεινή Αθερίδου. Συμπερασματικά, οι νέοι για την ώρα εξακολουθούν να έχουν την ψήφο της εμπιστοσύνης του καναλιού, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν κανω λαθος, ο κυριος Πλεμμενος διατυμπανιζει αριστερα και δεξια οτι εχει αποφοιτησει απο το Εθνικο Θεατρο. Αν οι αποφοιτοι της ανωτατης σχολης υποκριτικης στην Ελλαδα, που διαλεγει καθε χρονο λιγοτερα απο εικοσι ατομα, εχουν το δικαιωμα να ειναι υποκριτικα "αγουροι", τοτε ποιος δεν εχει αυτο το δικαιωμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !