Νίκος Μουτσινάς:Τελικά έθεσε βέτο για την Καινούργιου στον Alpha;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει στη REAL News και τον Βασίλη Μπουζιώτη για την επιστροφή του στον Alpha και το παρασκήνιο της αποχώρησης της Κατερίνας Καινούργιου από τον σταθμό.

«Κανέναν δεν κρέμασα. Τα concept που μου είχαν προτείνει δεν ήταν αυτά που ήθελα και ήξεραν ότι συζητάω παράλληλα με τον Alpha. Δεν έκανα τίποτα κρυφά και μουλωχτά. Το έβλεπαν ότι αφού δεν έχουν κάτι που να με κεντρίζει, δεν πρόκειται να μείνω σε αυτούς» παραδέχθηκε ο ίδιος για τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Τι έγινε τελικά με την Κατερίνα Καινούργιου; Έθεσε βέτο να αποχωρήσει από τον Alpha για να επιστρέψει εκείνος; Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκαθάρισε: «Αχ αυτά τα σίριαλ που γράφουν! Όταν πήγα πίσω στον ALPHA, η Κατερίνα είχε φύγει ήδη και είχε πάει στο Epsilon για να κάνει την εκπομπή που ήθελε να κάνει. Κανένα βέτο δεν έβαλα, ΑΝείναι δυνατόν», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν μου αρέσει ο ρόλος του εξολοθρευτή και δεν μου πάει κιόλας. Κανένα σχέδιο εξόντωσης δεν είχα για την Κατερίνα, που περάσα καλά μαζί για πέντε χρόνια. Είναι ράδιο αρβύλα αυτά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !