Φυλάκιση 60 ετών σε δάσκαλο που ασελγούσε σε μαθήτριες.

0
Καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο δάσκαλος που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δέκα μαθητριών.


Ο 51χρονος δάσκαλος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι στήθηκε σκευωρία σε βάρος του από τις μαθήτριες. Έκανε λόγο, μάλιστα, στην απολογία του για μυθεύματα ανήλικων κοριτσιών...
Το περιστατικό συνέβη πέρυσι τον Νοέμβριο. Όπως είχε τότε ανακοινώσει η αστυνομία, προχώρησαν στη σύλληψη του στο πλαίσιο σχετικού εντάλματος έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου, ο οποίος είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρυνόταν με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών, προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλής.

Είχαν προηγηθεί καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος ακόμη εννέα ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε χαρτζιλίκι στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε να μην τον αποκαλύψουν.

dailythess

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !