Αντώνης Φραγκάκης:«Παίρνω στοιχεία από τον Σαίξπηρ και τα μεταφέρω στα 5 ΚΛΕΙΔΙΑ...»


Αυτό το διάστημα ο Αντώνης Φραγκάκης βρίσκεται συνεχώς σε Κύπρο και Αθήνα,καθώς έχει γυρίσματα για το σίριαλ,5 ΚΛΕΙΔΙΑ,αλλά παίζει και στο θεατρικό , «Κυμβελίνος», στο θέατρο Εξαρχείων...Γιατί «Κυμβελίνος» και γιατί Σαίξπηρ; 

''Τα κριτήρια είναι παράξενα, μερικές φορές κιόλα απουσιάζουν. Είχα την ανάγκη να κάνω θέατρο αυτή τη συγκεκριμένη εποχή. Επίσης, η προετοιμασία για την παράσταση ταίριαζε στο δικό μου πρόγραμμα, το οποίο, λόγω των γυρισμάτων στην Κύπρο, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ αυστηρό. Μία καλή μου φίλη μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σκηνοθέτη μας, τον κύριο Αλέξανδρο Κοέν, και μετά το ραντεβού μας αποφάσισα να το κάνω. Μου άρεσε τόσο πολύ η προσέγγισή του στα πράγματα, που, κι άλλο έργο αν ανέβαζε, πάλι «ναι» θα του έλεγα. Το ότι είναι έργο του Σαίξπηρ βοήθησε πολύ, πάντως, στην επιλογή μου, καθώς πρόκειται για πολύ καλογραμμένο κείμενο, που ποτέ δεν βαριέσαι να το διαβάζεις. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση''.

Πώς ισορροπεί ανάμεσα στον Σαίξπηρ και τη Λένα Μαντά; 

''Η ισορροπία είναι βασικός παράγοντας για να καταφέρεις να ζήσεις. Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε «κάνω αυτό και τίποτε άλλο». Είναι η πρώτη φορά που κάνω ταυτόχρονα δύο πράγματα, αλλά υπάρχει η ανάγκη που σε οδηγεί. Προσπαθώ σε κάθε δουλειά να βρίσκω την καλή της πλευρά. Για παράδειγμα, παίρνω στοιχεία από τον ρόλο του Σαίξπηρ και τα μεταφέρω σε εκείνον στα «5 κλειδιά». Στην τηλεόραση οι ρυθμοί εργασίας είναι πάρα πολύ γρήγοροι, θυμίζουν αυτοκινητικό δυστύχημα. Δεν μπορείς πια να γυρίσεις μια σκηνή ξανά και ξανά για να βελτιώσεις και να προσθέσεις κάποια πράγματα''.

Πηγή:Αγορά

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: