Διαβάστε τη συνέχεια του ερωτικού θρίλερ «Τα 5 Κλειδιά» πριν παιχτεί στην TV

0
Αγωνία, ένοχα μυστικά και μια απαγωγή, ξαφνιάζουν τους ήρωες της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Τα 5 Κλειδιά» και τους οδηγούν σε απρόσμενες καταστάσεις! Θα καταφέρουν να λάβουν τις κρίσιμες αποφάσεις που χρειάζονται; Όλες οι απαντήσεις έρχονται στα νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 16:15!
Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016
12o επεισόδιο
Η Σούγκαρ κλειδώνει τον Τζίμη στο σπίτι για να τον εκδικηθεί για την απιστία του. Ο Ορέστης λέει στην Κυβέλη ότι σύντομα πετάνε για Μιλάνο. Η Κίκα όσο ψάχνει τόσο μαθαίνει διάφορα για την οικογένεια της μητέρας του Ορέστη. Μυστικά βγαίνουν στη φόρα από τον εξάδελφο του Ορέστη. Στο Ίδρυμα της Κυβέλης έρχεται ένα κοριτσάκι η μικρή Ελπίδα με την κακοποιημένη μητέρα του. Στην Κυβέλη το κοριτσάκι αυτό θυμίζει την Μαργαρίτα και θέλει να το φροντίσει όσο καλύτερα γίνεται. Ο Ορέστης πηγαίνει στην Μάριον για να σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με τον φόνο του Κυρίτση τον οποίο εκτέλεσε η Μάριον. Η Μάριον όμως έχει έτοιμη την επόμενη επίθεσή της κατά του Ορέστη και των επιχειρήσεών του.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016
13ο επεισόδιο
Ο Ορέστης επιμένει ότι πρέπει στο Μιλάνο να πάει μαζί του και η Κυβέλη και της εξηγεί τους λόγους.  Η Κυβέλη έχει τον πολύ σοβαρό λόγο να μην πάει μαζί του, την απαγωγή της κόρης της.  Ο Τζίμης αναστατώνει την Χαρίκλεια λέγοντας  ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη Σούγκαρ. Η Μάριον με τον Νικολάου εξυφαίνουν καινούρια συνωμοσία εναντίον του Ορέστη. Η Νάντια εξομολογείται στην Κυβέλη τον έρωτά της για τον Τζίμη. Η Κυβέλη πηγαίνει στο ίδρυμα και διαπιστώνει ότι η μικρή Ελπίδα δεν είναι πια στο Ίδρυμα έχει απαχθεί από τον πατέρα της.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016
14o επεισόδιο
Ο Ορέστης βρίσκεται αντιμέτωπος με την καινούρια συνωμοσία της Μάριον που τον εμπλέκει σε παράνομη παιδική εργασία. Η Κυβέλη δε θέλει να φύγει μαζί του Μιλάνο όσο αγνοείται η Ελπίδα. Ο Λεωνίδας αναλαμβάνει να φέρει πίσω στο ίδρυμα και στη μητέρα της την μικρή. Η Χαρίκλεια προσπαθεί να βολέψει τον Τζίμη στο σπίτι των Δελμούζων. Η Κυβέλη αρχίζει να κάνει έρευνες για να εντοπίσει τον Ρήγα. Μήπως τελικά αυτός είναι ο απαγωγέας της Μαργαρίτας; Η Σούγκαρ και ο Τζίμης προετοιμάζουν το γάμο τους. Η Σούγκαρ προσπαθεί να βρει τη μαμά της με την οποία έχουν να μιλήσουν καιρό. Η Κίκα έχει ξεθάψει όλα τα τρομερά μυστικά της οικογένειας Δελμούζου. Μπορεί να τα δημοσιοποιήσει όμως;

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016
15ο επεισόδιο
Η Κυβέλη πιστεύει ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο Ρήγα.  Ο Ορέστης ετοιμάζει πάρτι γενεθλίων για την Κυβέλη. Η Μάριον πηγαίνει στο γραφείο του Ορέστη με μια πρόταση για δουλειά. Ο Τζίμης πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίας  φέρνοντας φαγητό στον αδελφό της και διαπιστώνει ότι είναι ανάπηρος. Η Σούγκαρ αγοράζει νυφικό και βγάζει άδειες γάμου. Στο σπίτι είναι όλα έτοιμα για το πάρτι έκπληξη. Η Μάριον επεμβαίνοντας πάλι προσπαθεί να χαλάσει την έκπληξη. Όλοι οι φίλοι έρχονται να ευχηθούν την Κυβέλη αλλά όχι μόνο οι φίλοι, στο πάρτι κάνουν την πρώτη επαφή τους και οι απαγωγείς.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016
16o επεισόδιο
Η πρώτη εντολή έχει φτάσει και πρέπει να εκτελεστεί στο Μιλάνο. Δέχεται συνοδέψει τον Ορέστη στο ταξίδι του. Ο Λεωνίδας αφού του το ζήτησε η Χαρίκλεια, προσλαμβάνει τον Τζίμη στο αρχοντικό. Η Νάντια βρίσκει ευκαιρία να τον ξαναπλησιάσει. Η Κίκα λέει στην Κυβέλη αυτά που ανακάλυψε για την οικογένεια του Ορέστη και την μητέρα του. Η Μάριον καταφέρνει να φτάσει ο φάκελος του εκβιαστή Κυρίτση στην αστυνομία. Ο Ορέστης Δελμούζος δεν μπορεί πια να βγει από τη χώρα. Η Μαρία πηγαίνει σπίτι και διαπιστώνει ότι ο αδελφός της δεν είναι εκεί. Παθαίνει πανικό και αρχίζει να τον ψάχνει παντού. Ο Σέργιος και ο Ηλίας προσπαθούν να άρουν την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Ορέστη. Θα τα καταφέρουν;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !