ΜΟΝΤΕΡ #3: Αλυσιδωτές αντιδράσεις....

5















Καλησπέρα, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες. Σήμερα Τρίτη και εμείς πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, εδώ στον «Μοντέρ», για να «μοντάρουμε» παρέα όλα τα τηλεοπτικά νέα.

Σήμερα η στήλη για ακόμη μία φορά, αλλάζει εμφάνιση. Την προηγούμενη φορά είχαμε παίξει με το Like και το Dislike. Στον σημερινό τρίτο «Μοντέρ» εντάσσουμε τις λεγόμενες αντιδράσεις του Facebook, στην προσπάθειά μας να σχολιάσουμε την τηλεοπτική επικαιρότητα της εβδομάδας, που πέρασε, με μια πιο παιχνιδιάρικη και ευέλικτη φόρμουλα. 

Ας ξεκινήσουμε ,λοιπόν, με τις αλυσιδωτές μας αντιδράσεις!


Σκηνή 1η: Μου αρέσει....


... η σταθερότερη αξία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης. Ο Γιώργος Παπαδάκης με πολυετή εμπειρία στις πλάτες του περατώνει άψογα την κάθε εκπομπή του. Ο ίδιος, πιο ήρεμος και ώριμος από ποτέ, διαχειρίζεται με περισσότερη ψυχραιμία τις ειδησεογραφικές εξελίξεις, χωρίς ,όμως, να διστάσει να υψώσει τους τόνους, όταν χρειάζεται και να πάρει θέση απέναντι στη δημαγωγία και τα ψέματα των πολιτικών. Το κερασάκι στη τούρτα, ο αυθορμητισμός και το χιούμορ του…




Σκηνή 2η: Τέλεια....



... η παρουσία της Νάντιας Κοντογεώργη στη Μουρμούρα. Η ίδια μετά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε  στο «αδικοχαμένο» Παρτάλι, διαχειρίζεται με εξαιρετική μαεστρία τον νέο της ρόλο στην κατά τα άλλα βαρετή και με μέτριο σενάριο Μουρμούρα. Ίσως η πιο έξυπνη προσθήκη στη σειρά, που της έδωσε απλόχερα... πνοή και αέρα ανανέωσης.




Σκηνή 3η: Χαχα....

... στην αντίδραση της Μενεγάκη, όταν εισέβαλε στο πλατό τής εκπομπής ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Η ίδια «έχασε» τη γη κάτω από τα πόδια της…. Πραγματικά η συγκεκριμένη εμφάνιση ιδιοκτήτη καναλιού σε μία άκρως ψυχαγωγική εκπομπή ήταν πρωτοφανής. Ενδιαφέροντα τα όσα κατέθεσε σχετικά με την προσπάθεια εξαγορασμού του από μέλη της Κυβέρνησης. Όμως, το σχόλιό του, ότι του μείωσαν τη σύνταξη και θα πηγαίνει να τρώει στην εκπομπή, επειδή δεν έχει χρήματα για να φάει, νομίζω ότι ήταν υπερβολικά προκλητικό, τη στιγμή, μάλιστα, που πολλοί από τους τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν την εκπομπή, αγωνιούν καθημερινά για το πώς θα εξασφαλίσουν τα προς το ζην….




Σκηνή 4η: Ουάου....


...  στον Χρήστο Φερεντίνο. Ένας άψογος παρουσιαστής και επαγγελματίας. Ο Φερεντίνος αποτελεί έναν από τους πιο οικείους και ευγενείς παρουσιαστές. Έξυπνος, με χιούμορ και παιχνιδιάρικη διάθεση έχει την ικανότητα να φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία κάθε project, που του ανατίθεται. Στο Deal, το παιχνίδι που τον ανύψωσε ως παρουσιαστή, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στα συν η πανέξυπνη κίνηση να σταματήσουν το Άκου τι είπαν στο πικ του, ώστε να διατηρήσουν οι τηλεθεατές μια γλυκειά γεύση γι’ αυτό.




Σκηνή 5η: Λυπάμαι....


... για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, παρά τις προσπάθειές της, δεν έχει δημιουργήσει μία οικεία εικόνα στους τηλεθεατές. Η ίδια μοιάζει απόμακρη, «μαγκωμένη» και αδύναμη να διαχειριστεί μία τέτοια απαιτητική ζώνη πολύωρης εκπομπής. Το λάθος της είναι, ότι δεν προσπαθεί να «χτίσει» μία δική της τηλεοπτική προσωπικότητα, αλλά προσπαθεί να αντιγράψει αυτούσια στοιχεία από άλλες παρουσιάστριες (βλ. Μενεγάκη), χωρίς καν να τα προσαρμόσει στον δικό της χαρακτήρα. Συνέπεια αυτού η δημιουργία μίας ψεύτικης εικόνας….





Σκηνή 6η: Έλεος…


... πια με την κόντρα Μουτσινά – Βερύκιου. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν θα μιλήσει ο ένας για τον άλλον και τη διαφωνία τους. Ας δώσουν επιτέλους λύση σε αυτή την κόντρα, γιατί βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και αυτό δεν κάνει καλό, ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον, και βεβαίως ούτε στην ίδια την εικόνα του καναλιού. Τα εν οίκω μη εν δήμω.Έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε…





Αυτό ήταν και για σήμερα!


Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!


Ραντεβού εδώ την επόμενη Τρίτη με τον 4o "Μοντέρ" για να "μοντάρουμε" παρέα όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα....


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και εγω έμεινα έκπληκτη με τον Φερεντινο!!
    Η Σπυροπουλου εκτός όλων αυτων που ειπες ειναι και κρύα πιστεύω εγωωω!!! 😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλιά σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους, κάτι το οποίο παρακολούθησα! :p Συνεχίζεις να είσαι δημιουργικός με την ιδέα των αλυσιδωτών αντιδράσεων. Από μικρή θυμάμαι τον Παπαδάκη στην τηλεόραση και πάντα τον συμπαθούσα. Επίσης η Κοντογεώργη είναι μια πολύ συμπαθητική παρουσία, αν και στο κομμάτι με τη "Μουρμούρα" δεν θα συμφωνήσω 100% για το ότι είχε μέτριο σενάριο κ.λπ. Όσο το παρακολουθούσα μου άρεσε πάρα πολύ, δεν ξέρω όμως πώς άλλαξαν τα πράγματα μετά από αποχώρησαν οι Βλάχος-Τριανταφυλλίδου. Μου αρέσει και ο Φερεντίνος και σε όλες τις δουλειές του που έχω παρακολουθήσει η εκπομπή ήταν γεμάτη ενδιαφέρον και παλμό. Τη Σπυροπούλου την πέτυχα μια φορά που έβλεπα τηλεόραση με τη μαμά μου, και ομολογώ πως μου φάνηκε και εμένα αρκετά κρύα και δεν τράβηξε το ενδιαφέρον. Όπως πάντα γραφή που κρατάει το ενδιαφέρον και σέβεται την αντίθετη άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Κατερίνα Κ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τόσο όμορφα σχόλιά σου!
    Πιστεύω, ότι η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ μετά από ένα σημαίο άρχισε να υστερεί αρκετά στο σενάριο και να κουράζει. Η αποχώρηση Βλάχου -Τριανταφυλλίδου, ίσως τελικά να αποτέλεσε κομβικό σημείο στην πτώση των επιδόσεων!
    Κατά τα άλλα συμφωνώ πλήρως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !