2η εβδομάδα για τη Μαρί Κυριακού-Τι θα μας παρουσιάσει;


Αύριο, Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου,στη 12.50, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το
«Σπίτι της Μαρίας» - τη Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού στα Καρδάμυλα της Χίου- του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» - Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης. Η μαθητική στέγη άνοιξε και φέτος τις πόρτες της και δίνει τη δυνατότητα σε 20 μαθητές να φοιτήσουν, προσφέροντάς τους γνώσεις, αξίες, υποστήριξη και πολλή αγάπη.

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, η εκπομπή .ΜΕ ΑΓΑΠΗ, παρουσιάζει τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που παρέχουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έχουν την δυνατότητα να τους προσφέρουν την ενισχυτική διδασκαλία που χρειάζονται.

Την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου ,η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το «Greece Race for Cure» του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Στόχος τού Αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού,και σ’ αυτήν την προσπάθεια συμμετείχε ενεργά με την ομάδα του και ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, η εκπομπή, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, παρουσιάζει την Τελετή Αφιέρωμα στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας. Πρόκειται για μια δράση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Χώρα μας και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 14.000 έργα μικρών καλλιτεχνών.

Την Παρασκευή,21 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μάς εξηγεί τους λόγους που τα παιδιά παρουσιάζουν σχολική φοβία ή άρνηση, και μας μιλά για το πώς μπορούν οι γονείς να το αντιμετωπίσουν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: