2η εβδομάδα για τη Μαρί Κυριακού-Τι θα μας παρουσιάσει;

0

Αύριο, Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου,στη 12.50, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το
«Σπίτι της Μαρίας» - τη Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού στα Καρδάμυλα της Χίου- του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» - Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης. Η μαθητική στέγη άνοιξε και φέτος τις πόρτες της και δίνει τη δυνατότητα σε 20 μαθητές να φοιτήσουν, προσφέροντάς τους γνώσεις, αξίες, υποστήριξη και πολλή αγάπη.

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, η εκπομπή .ΜΕ ΑΓΑΠΗ, παρουσιάζει τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που παρέχουν δωρεάν μαθήματα σε παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έχουν την δυνατότητα να τους προσφέρουν την ενισχυτική διδασκαλία που χρειάζονται.

Την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου ,η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το «Greece Race for Cure» του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής». Στόχος τού Αγώνα είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού,και σ’ αυτήν την προσπάθεια συμμετείχε ενεργά με την ομάδα του και ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, η εκπομπή, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, παρουσιάζει την Τελετή Αφιέρωμα στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Ζωγραφικής για Παιδιά και Νέους της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας. Πρόκειται για μια δράση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Χώρα μας και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 14.000 έργα μικρών καλλιτεχνών.

Την Παρασκευή,21 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού μάς εξηγεί τους λόγους που τα παιδιά παρουσιάζουν σχολική φοβία ή άρνηση, και μας μιλά για το πώς μπορούν οι γονείς να το αντιμετωπίσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !