Η Λίλιαν Αρχοντή αποκαλύπτει για το ΤΑΜΑΜ:«Μου είπαν να κάνω τη μουσουλμάνα για ένα μόνο επεισόδιο,τους άρεσε κι έγραψαν 25»


Η Λίλιαν Αρχοντή πρωταγωνιστεί,ενσαρκώνοντας τη Μπαχάρ,στο σίριαλ του ΑΝΤ1,''Ταμάμ''.Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο...

Η τηλεοπτική σειρά, «Ταμάμ» ,συνεχίζεται και για 3η σεζόν. 

''Ακριβώς, το σίριαλ, «Ταμάμ», συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 ευτυχώς, πήρε και την άδεια το κανάλι. Ο κόσμος το ανέβασε και το πήγε για 3η σεζόν. Υποδύομαι τη Μπαχάρ Σισμάνογλου, μια μουσουλμάνα. Τώρα είμαι έγκυος και γεννάω αγοράκι οσονούπω, αφού η σχέση με τον Αλί πέρασε 40 κύματα και παντρευτήκαμε. Σκεφτόμουν φέτος να μην κάνω θέατρο, αν και τα οικονομικά θέλουν θέατρο και τηλεόραση, γιατί ήθελα να είμαι κοντά στην κόρη μου που είναι στην Γ' Λυκείου. Συζητάω,όμως,δύο προτάσεις που είναι πολύ δελεαστικές και σκέφτομαι να μην αφήσω μία από αυτές''.

Πώς τα πας με την μπούρκα στο γύρισμα; 

''Τον κάθε ρόλο μου τον δουλεύω. Όταν μου είπαν να κάνω μουσουλμάνα, για ένα μόνο επεισόδιο, τους άρεσε, κι έτσι έγραψαν 25 επεισόδια πάνω μου. Κάποιοι μουσουλμάνοι που γνωρίζω είναι λάτρεις του «Ταμάμ», μου λένε ότι τους αρέσει πολύ. Μερικοί δεν με γνωρίζουν με τη μπούρκα και ρωτάνε πού θα παίξω, και όταν τους λέω πού παίζω, ξαφνικά λένε: «Α! Η Μπαχάρ!»''.

Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: