Οι πρώτες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Μες στον Νοέμβριο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η νέα ,μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου μέσα από τον αέρα του ΑΝΤ1.Τα γυρίσματα του σίριαλ έχουν φυσικά αρχίσει κι όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς!

Η ''Συμπεθέρα'' απαρτίζεται από ένα δυνατό καστ ηθοποιών,όπως είναι η Ιωάννα Μαυρέα, η Μαρία Καβογιάννη,ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ,ο Αλέξανδρος Λογοθέτης,και φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια.Η τελευταία,μάλιστα,πρόκειται να επιστρέψει στην tv ως ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια-η τελευταία της σειρά ήταν το ''Κλειδί του παραδείσου'' στον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα,λοιπόν, που μάλιστα έρχεται μετά από καιρό ξανά στον ΑΝΤ1, μοιράστηκε χθες μαζί μας μια εικόνα από τα γυρίσματα του σίριαλ ,και μας σύστησε τον...τηλεοπτικό της σύζυγο. Όμως,μια φωτογραφία τής Ζέτας από τα γυρίσματα μοιράστηκε και το κανάλι, και σε αυτή βλέπουμε την όμορφη ηθοποιό ξαπλωμένη σε έναν καναπέ.Δες ,λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές και πάρε μια πρώτη γεύση από τη ''Συμπεθέρα'',που πρόκειται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων!


Δες τη φωτογραφία που πόσταρε στο instagram:


Δες τη φωτογραφία που ''ανέβασε'' ο ΑΝΤ1:
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: